Me viemme sinut maailmalle parhaiden elämysten äärelle!

Elämysmatkat takaa suomalaisille maan parhaan kokemuksen aktiivi- ja urheilumatkanjärjestäjänä. Suomen kokeneimman aktiivi- ja urheilumatkanjärjestäjän lähes 30 vuoden kokemus on sinun palveluksessasi. Viemme laskettelun, lumilautailun ja vuoristossa liikkumisen harrastajat maailman upeimpiin harrastuspaikkoihin. Lisäksi viemme urheilufanit vuoden tärkeimpiin kisoihin ja parhaille paikoille ympäri maailman. Urheilumatkalle lähdettäessä matseissa on kyllin yllätyksiä ja jännitettävää meidän tehtävämme on huolehtia että kaikki muu sujuu suunnitelman mukaisesti matkaanlähdöstä voitonjuhliin asti.

Matkapaketit jalkapallon EM-kisoihin
myynnissä nyt! 

KATSO KAIKKI MATKAPAKETIT

Elämys on UEFA:n virallinen hospitality-kumppani – EM-kisapaketit myynnissä nyt!

Elämys on UEFA:n virallinen hospitality-yhteistyökumppani ja auttaa suomalaisia yrityksiä hospitality-tuotteiden hankinnassa UEFA:lta, niihin sopivien matkajärjestelyjen ja ohjelman räätälöinnissä sekä neuvottelee lisäkapasiteetista jos viralliset paketit myydään loppuun.

Varusteet osaksi onnistunutta elämystä! – Helly Hansen ja Elämys Group yhteistyöhön

Teknisistä ammattilaisille ja huippu-urheilijoille suunnitelluista ulkoilu- ja urheiluvaatteistaan tunnettu Helly Hansen sekä elämyksellisiä matkoja ja tapahtumia järjestävä Elämys Group tarjoavat jatkossa aiempaa kokonaisvaltaisempaa palvelua.

Huuhkajanpesä toimii suomalaisten tukikohtana ensi kesän EM-kisoissa

Järjestämme yhteistyössä Palloliiton kanssa molempiin kisakaupunkeihin Huuhkajanpesän, joka toimii suomalaisten tukikohtana kisakaupungissa koko EM-kisojen alkusarjan ajan. Huuhkajanpesässä valmistaudutaan Suomen peleihin ja juhlitaan pelien jälkeen – täällä pääset taatusti kiinni EM-kisatunnelmaan!