Tärkeää tietoa koskien varaustanne kisamatkalle

Hyvä EM-kisamatkaajamme,

UEFA tiedotti perjantaina kisakaupunkien päätöksistä yleisön suhteen. Tällä hetkellä näyttää siltä, että Pietarissa ottelut pelattaisiin 50 % yleisömäärillä ja Kööpenhaminassa 25-33 % yleisömäärillä. Järjestelyiden ja rajoitusten yksityiskohdista tullaan tiedottamaan myöhemmin. Olemme teihin yhteydessä sen jälkeen, kun UEFA ilmoittaa näistä yksityiskohdista eli viimeistään 21.4., jolloin teillä on vielä halutessanne aikaa perua kisalippunne.

Varaukset:
– Matkavarauksenne on siirretty eteenpäin kesäkuulle 2021
– Loppulaskuja ei tarvitse maksaa ennen kuin olemme olleet teihin yhteydessä 21.4.

Peruutukset:
– Jos olette palauttaneet kisalippunne jo UEFA:lle, niin voitte perua myös matkanne tämän linkin kautta. Matkan voi perua 22.4. saakka kuluitta eli palautamme teille maksamanne summan takaisin.
– Jos pidätte kisamatkavarauksenne voimassa 21.4. jälkeen ja lippuarvonnat jouduttaisiinkin suorittamaan uudelleen ja menettäisitte lippunne, on teillä mahdollisuus perua kisamatkanne kuluitta myös tässä tilanteessa.

 

Elämysmatkojen asiakaspalvelu

Koronaviruksen vuoksi asiakaspalvelumme on ruuhkautunut. Pahoittelemme viivästynyttä vastausaikaa sähköposteissa ja normaalia pidempää jonotusaikaa puhelimessa. Jos lähtösi ei ole lähilähtö, laitathan mieluiten sähköpostia euro2020@elamysmatkat.com puhelinsoiton sijaan.

Käsittelemme viestit lähtöjärjestyksessä, eli mikäli lähtösi on lähipäivinä tai viikkoina palaamme asiaan pikaisesti. Myöhemmin lähtevien matkojen viesteihin palaamme niin pian kuin mahdollista. Kiitos kärsivällisyydestänne.