Tulemme järjestämään F1-matkoja jälleen kun tilanne sen sallii. Ota epäröimättä yhteyttä kun sinulla on kysyttävää.

 

Formula 1

Formula 1 -tunnelmaan pääset kiinni parhaiten paikan päällä: Palaneen kumin käry ja moottorien äänet ovat moottoriurheilussa tärkeä osa kokemusta. Lähde Elämysmatkojen mukaan katsomaan Formula 1 -osakilpailuja paikan päälle ja koe kokonaisvaltainen formulaelämys. Elämysmatkojen formulamatkoilla pääset kokemaan formulakisojen huuman paikan päällä helposti ja turvallisesti. Formulamatkoillamme on mukana aina suomalainen matkanjohtaja, joten vaikka et olisi koskaan ennen ollut F1-kisoissa, löytyy paikat helposti ja sinun tehtäväksesi jää ainoastaan nauttia kisatunnelmasta. Matkanjohtajamme ovat teitä vastassa lentokentällä.

Elämyksen formulamatkoilla kisakuljetukset sisältyvät myös hintaan. Kisakuljetuksemme lähtevät hotelleilta lauantaina ja sunnuntaina ja tuovat kisapäivän jälkeen takaisin hotellille. Kaupunkiradoilla kisakuljetuksia ei ole. Peruspakettiin sisältyy aina aluelippu viikonlopuksi. Aluelipuissa ei ole merkittyä istumapaikkaa, vaan kisaa seurataan nurmialueilta. Voit myös valita halutessasi katsomopaikan lisähinnasta.

Ota rohkeasti yhteyttä asiakaspalveluumme sports@elamysmatkat.com tai 030 621 9440, jos et ole varma mihin kisaan haluaisit lähteä – löydämme varmasti juuri sinulle sopivan kohteen.

Lähde mukaamme kannustamaan Kimiä ja Valtteria kuninkuusluokassa!