Huuhkajanpesä toimii suomalaisten tukikohtana ensi kesän jalkapallon EM-kisoissa

Elämysmatkat järjestää molempiin kisakaupunkeihin Huuhkajanpesän, joka toimii suomalaisten tukikohtana kisakaupungissa koko EM-kisojen alkusarjan ajan. Huuhkajanpesässä valmistaudutaan Suomen peleihin ja juhlitaan pelien jälkeen – täällä pääset taatusti kiinni EM-kisatunnelmaan!

Elämysmatkat perustaa kisakaupunkeihin fanien oman kokoontumispaikan, Huuhkajanpesän. Huuhkajanpesästä kannattajat löytävät ruoka- ja juomapisteiden lisäksi kiinnostavaa futisohjelmaa ottelualustuksineen ja asiantuntijavieraineen, viihteellistä ohjelmaa livebändien ja kotimaisten artistien johdolla sekä ennen kaikkea muut huuhkajakannattajat.

Huuhkajanpesän ohjelma keskittyy otteluita edeltäville päiville ja ottelupäiville. Elämysmatkojen matkapaketteihin sisältyy pääsy kaikkiin Huuhkajanpesän tapahtumiin. Omatoimimatkaajille Huuhkajanpesään on erillinen sisäänpääsymaksu. SMJK:n jäsenkortilla saa alennuksen sisäänpääsystä.

Huuhkajanpesän sijainti, ohjelma ja yhteistyökumppanit julkaistaan kevään aikana. Huuhkajanpesän sisäänpääsymaksu on ennakkoon varattaessa 15€/peli ja paikan päällä ostettuna 20€/peli. Elämysmatkojen paketteihin sisältyy aina sisäänpääsy Huuhkajanpesään.

Kuva: Jussi Eskola, Suomen Palloliitto