Jalkapallon EM-kisapaketit: Kysymyksiä ja vastauksia

Missä Suomi pelaa?

La 13.6. 18.00 (19.00) Tanska – Suomi, Kööpenhamina
Ke 17.6. 16.00 (16.00) Venäjä – Suomi, Pietari
Ma 22.6. 22.00 (22.00) Suomi – Belgia, Pietari
Suomen aika suluissa.

Mistä saan liput Suomen peleihin?

EM-lopputurnauksen lipunmyynti toteutetaan kisajärjestäjä UEFA:n toimesta lippuarvontana. UEFA:n sääntöjen mukaan lippuja ei saa yhdistää matkapaketteihin eikä niitä saa jälleenmyydä kaupallisessa tarkoituksessa.

UEFA on ilmoittanut julkaisevansa lippuarvonnan tulokset tammikuun loppuun mennessä. UEFA lähettää tiedon arvonnan tuloksesta sähköpostitse kaikille arvontaan osallistuneille.

Jos arpaonni ei suosi UEFA:n arvonnassa, on mahdollista ostaa hospitality-lippupaketteja peleihin. Parhaiten hospitality-paketteja on jäljellä Pietarissa pelattaviin Suomen otteluihin. Hospitality-paketin hinta on 1500€ sisältäen CAT-1 ottelulipun, sekä ruoka- ja juomatarjoilun ennen ja jälkeen peliä. Elämys on UEFA:n kumppani ja avustaa lippujen tilauksessa. Paketit maksetaan suoraan UEFA:lle.

Lisätietoja Hospitality-paketeista ja niiden tilaamisesta: euro2020@elamysmatkat.com

Tarvitsenko viisumin Pietariin EM-kisojen aikana?

Ottelulipun haltijat voivat hakea UEFA:n kautta FAN-ID:n, joka toimii kisamatkan ajan viisumina. Ohjeet FAN-ID:n hakemiseen lippuviestin yhteydessä.

Ilman kisalippua matkustavilla on oltava viisumi matkustaessa Venäjälle. Ilmainen E-viisumi toimii matkustettaessa Pietariin laivalla, bussilla, omalla autolla tai lentokoneella. E-viisumi EI ole voimassa Allegrossa, eli matkustettaessa junalla Pietariin tulee hakea normaali Venäjän viisumi. Kertaviisumin kustannus on noin 85€.

Viisumin hankkiminen on matkustajan omalla vastuulla.

Mikä on Huuhkajanpesä?

Elämysmatkat ja Palloliitto perustavat kisakaupunkeihin fanien oman kokoontumispaikan, Huuhkajanpesän. Huuhkajanpesästä kannattajat löytävät ruoka- ja juomapisteiden lisäksi kiinnostavaa futisohjelmaa ottelualustuksineen ja asiantuntijavieraineen, viihteellistä ohjelmaa livebändien ja kotimaisten artistien johdolla sekä ennen kaikkea muut huuhkajakannattajat.

Huuhkajanpesän ohjelma keskittyy otteluita edeltäville päiville ja ottelupäiville. Elämysmatkojen matkapaketteihin sisältyy pääsy kaikkiin Huuhkajanpesän tapahtumiin. Omatoimimatkaajille Huuhkajanpesään on erillinen sisäänpääsymaksu. SMJK:n jäsenkortilla saa alennuksen sisäänpääsystä.

Huuhkajanpesän sijainti, ohjelma ja yhteistyökumppanit julkaistaan kevään aikana.

Onko Huuhkajanpesään sisäänpääsymaksua?

Huuhkajanpesän sisäänpääsymaksu on ennakkoon varattaessa 15€/peli ja paikan päällä ostettuna 20€/peli. Elämysmatkojen paketteihin sisältyy aina sisäänpääsy Huuhkajanpesään.

Miksi Huuhkajanpesään on sisäänpääsymaksu?

Huuhkajanpesän sisäänpääsymaksu kattaa tapahtuman tuottamisen kulut.

Miten menettelen, jos olen tehnyt ennakkovarauksen matkapaketeista?

Kun olet tehnyt ennakkovarauksen ja maksanut varausmaksun, olet varmistanut paikkasi EM-kisamatkalle.

Tammikuun UEFA:n lippuarvonnan jälkeen sinulla on 5vrk aikaa valita haluamasi matkapaketti Elämysmatkojen verkkokaupasta. Valittuasi haluamasi kokonaisuuden, tee varaus verkkokaupassa ja lähetä varausnumero osoitteeseen euro2020@elamysmatkat.com ja siirrämme jo maksamasi varausmaksun varauksellesi.

Jos et halua lähteä EM-kisamatkalle, voit perua ennakkovarauksesi ja saat varausmaksun takaisin (vähennettynä käsittelykuluilla 8 €/hlö).

Matkapakettien hinnat ja sisällöt löytyvät sivuilta. Ennakkovaraajille on varattu oma kiintiö matkapaketeista. Tee varauksesi kuitenkin nopeasti, jotta voit valita mieleisesi paketin sillä eri hotelli- ja hyttivaihtoehtoja on rajallinen määrä.

Milloin ennakkovarauksen voi tehdä? 

Ennakkovarausvaihe päättyi 15.12.2019

Miten toimin jos haluan peruuttaa ennakkovarauksen?

Lähetä saamasi sähköpostivahvistus, tilitietosi ja ilmoitus että haluat perua varauksen osoitteeseen euro2020@elamysmatkat.com. Palautamme varausmaksun tilillesi vähennettynä hallinnointikuluilla 8 €/paikka. Teemme palautukset mahdollisimman pian perumisilmoituksen jälkeen.

Voinko ostaa pelkät lennot / majoituksen?

EM-kisamatkat myydään vain paketteina (lento+hotelli+kuljetukset+palvelut kohteessa)

Saanko lennon vain yhteen suuntaan? 

Lennosta voi käyttää vain meno- tai paluulennon, mutta yhdensuuntaisesta lennosta ei saa alennusta matkapaketin hinnasta. Lennot voi varata vain osana pakettia.

Olen jo varannut majoituksia eri kaupungeista, saanko yhdistää ne lentoihin? 

EM-kisapaketit voi varata vain kokonaisuuksina (lento+hotelli+kuljetukset+palvelut kohteessa)

Onko matkoilla lapsialennuksia?

Osa hotelleista tarjoaa lapsialennuksia lapsen majoittuessa lisävuoteella. Tällaisissa hotelleissa ja huonetyypissä majoituttaessa tarjotaan lapsialennus. Lapsialennuksen ikäraja on hotellikohtainen.

Mahdollinen alennus näkyy verkkokaupassa varausvaiheessa.

Mitä palveluita tarjoatte liikuntarajoitteisille?

Varaamme mahdollisuuksien mukaan esteettömiä huoneita. Esteettömien huoneiden saatavuus riippuu kohteesta.

Jos haluatte varata esteettömän huoneen olkaa yhteydessä asiakaspalveluun euro2020@elamysmatkat.com niin varmistamme kaikki tarvittavat palvelut.

Voiko alle 18-vuotias matkustaa yksin huoltajien luvalla?

Alle 18-vuotias ei voi matkustaa ilman täysi-ikäistä huoltajaa.

Saako isompi ryhmä ryhmäalennuksia?

EM-kisamatkoista ei myönnetä ryhmäalennuksia.

Haluan matkustaa koko kisojen ajaksi / haluan matkan joka kattaa kaikki Huuhkajien pelit. Mitä tarjoatte minulle? 

Koko kisojen kestävä matkapaketti voidaan räätälöidä pyynnöstä.

Valmis tuotanto kattaa Kööpenhaminan Tanska-Suomi ottelun yksittäisenä matkana. Pietariin on valmiit matkapaketit, jotka kattavat joko yksittäisen pelin tai molemmat Pietarissa pelattavat Suomen ottelut.

En saanut varattua paikkaa ennen kuin kiintiönne meni täyteen, mitä teen? 

Mikäli varattu kiintiö ehtii täyttyä, pyrimme varmistamaan lisäkapasiteettia mahdollisimman pian. Voit jättää yhteystietosi jonotuslistalle. Jos sinulla on ennakkovaraus, voit olla yhteydessä asiakaspalveluun, sillä ennakkovaraajille on erillinen kiintiö.

Meillä on xx kokoinen yritysporukka, mitä tarjoatte minulle? 

Yritysten ei ole mahdollista osallistua UEFA:n lippuarvontaan, mutta ne voivat ostaa hospitality-paketteja. Elämys on UEFA:n kumppani ja avustaa lippujen tilauksessa. Paketit maksetaan suoraan UEFA:lle.

Elämy räätälöi tarvittavat muut palvelut matkajärjestelyistä paikalliseen ohjelmaan kisakaupungissa.

Lisätietoja Hospitality / yritys-paketeista ja niiden tilaamisesta: euro2020@elamysmatkat.com