Jesse Väänänen Seefeldin asiantuntijaoppaaksi!

Elämysmatkat vahvistaa Seefeldin MM-kisamatkapakettien sisältöpuolta, kun asiantuntijaoppaaksi paikan päälle on rekrytoitu entinen maajoukkuehiihtäjä Jesse Väänänen.

Jesse edusti urallaan Lahden Hiihtoseuraa, ja hänen parhaat saavutuksensa ovat perinteisen hiihtotavan sprinttikilpailuista: Otepäässä maailmancupin osakilpailussa vuonna 2007 sijoitus oli 4., ja vuoden 2010 Vancouverin olympialaisissa saavutuksena oli 22. sija. Nykyisen työnsä kautta Jesse omaa edelleen suorat kontaktit suomalaisiin huippuhiihtäjiin ja on hyvin perillä hiihtomaailman viimeisimmistä kiemuroista. Seefeldissä Elämysmatkojen asiakkaat pääsevät siis nauttimaan Jessen lajituntemuksesta, kun hän kertoo kisa-analyyseissään mm. Suomen kisajoukkueen viimeisimmät kuulumiset ennen päivän kilpailuja.

Hiihdon MM-kisat järjestetään ensi helmi-maaliskuussa Itävallan Seefeldissä, jonne Elämysmatkat järjestää yhteistyössä Hiihtoliiton kanssa täydelliset kisamatkapaketit. Kisojen ajankohta mahdollistaa myös hiihtoloman yhdistämisen fanimatkaan: pakkaa mukaan hiihto- ja lasketteluvälineet ja suuntaa kisojen lomassa Saksan tai Itävallan hiihtoladuille ja rinteeseen. Kisakylän pöhinää II -pakettia on mahdollista täydentää lisämaksusta Jessen hiihtoklinikalla – tilaisuus on ainutlaatuinen!


KATSO VIDEOLTA URHEILIJOIDEN TERVEHDYKSET: