Ulkoministeriö on tiedottanut, että kaikkea matkustusta ulkomaille on toistaiseksi syytä välttää.
Tällä hetkellä kaikki matkamme on peruttu kesäkuun loppuun saakka ja suurin osa matkoista heinäkuun loppuun saakka. Päivitämme tulevien matkojen tilannetta kevään ja kesän aikana kun viranomaisohjeet tarkentuvat ja saamme tietoa koska matkailu on taas turvallista.

Olemme kaikkiin asiakkaisiimme aktiivisesti yhteydessä heidän omiin tuleviin matkoihin liittyen ja kerromme vaihtoehdot ja ohjeet matkojen siirtoihin ja peruutuksiin liittyen.

Poikkeustilanteen vuoksi asiakaspalvelussamme on ajoittain viiveitä. Pahoittelemme viivästynyttä vastausaikaa ja palvelemme teitä niin pian kuin mahdollista.

NHL

Lähde katsomaan maailman parasta jääkiekkoa Elämysmatkojen ryhmäpaketeilla. Järjestämme ryhmämatkoja Floridaan, New Yorkiin ja muihin Yhdysvaltojen kaupunkeihin, matkoihin kuuluu aina 2 tai useampi NHL-ottelu, lennot, majoitus ja kuljetukset. Tarjoamme myös mahdollisuuden ostaa lippuja NBA, NFL ja muihin jenkkiliigoihin. Teemme myös räätälöityjä tarjouksia ryhmille, mikäli valmismatkoja ei ole tarjolla!

Lisätietoja saat toimistoltamme: 040 550 1930 tai sports@elamysmatkat.com.