Olimme mukana GoExpo Winter -tapahtumassa

Elämysmatkat mukana Go Expo Winter -tapahtumassa

Talvi alkoi GoExpo Winteristä! Esittelimme läjän uutuuksia ja tarjouksia messukansalle, tarjoukset ovat voimassa sunnuntaihin 11.11. asti.

ELÄMYSMATKOJEN OPPAAT JA ASIANTUNTIJAT TAVATTAVISSA

Oppaitamme ja asiantuntijoitamme päästi tapaamaan ja  vaihtamaan ajatuksia tulevasta kaudesta. Paikalla oli asiantuntemusta maailman joka laskukolkasta.

Oppaat ovat seuraavan alustavan aikataulun mukaisesti vapaalaskuosastollamme jututettavissa:


PERJANTAI 2.11.

 • KLO 14-15: Vesa Rouvila, Hakuban kohdeopas, elämyksiä mm. lokakuulta Mt. Everestin lähettyviltä ja Chilestä alkusyksystä. Vesku on mukana myös Pohjois-Honshun pilottimatkalla ja Venäjän Kirovskissa. Veskulta kannattaa kysyä myös ensi syksyn mahdollisista Etelä-Amerikan reissuista.
 • KLO 15-16: Luotto-opas Kossu Koskinen vuosien varrelta monissa Alppikohteissamme ja Japanissa. Kossu on tällä kaudella mukana Georgiassa.
 • KLO 16-17: Hanne Mäkinen, Alpeilla viimeiset kymmenen vuotta asunut Hanne on löytänyt myös Japanin lumet ja vaihtaa viestikapulaa Nisekoa luotsanneen Ainon kanssa.
 • KLO 17-18: Jan-Erik Blomberg, erikoiskohteiden mies. Tänä vuonna reissulautasella on Pyreneiden Roadtrip, USA:n kiertomatka ja Huippuvuoret.
 • KLO 18-19: Heimopäällikkömme Pette Halme, jonka talven aloitusreissu vie kolme eri porukkaa Venäjälle jo itsenäisyyspäivän tienoilla. Vuoden alkupuolella järjestetään kissahiihto Georgiassa, jonka jälkeen Petten reissut suuntaavat Japaniin. Petteltä kannattaa kysyä myös kevään ja kesän kiipeily- ja vaellusreissuista.

LAUANTAI 3.11.

 • KLO 11-12: Vesa Rouvila, Hakuban kohdeopas, elämyksiä mm. lokakuulta Mt. Everestin lähettyviltä ja Chilestä alkusyksystä. Vesku on mukana myös Pohjois-Honshun pilottimatkalla ja Venäjän Kirovskissa. Veskulta kannattaa kysyä myös ensi syksyn mahdollisista Etelä-Amerikan reissuista.
 • KLO 12-13: Antti Autti ja Tommi Laitervo. Tommi on tänä vuonna Myokossa toisena oppaana ja hänellä on laaja kokemus vuorilta hiihtäen ja myös vaeltaen. Antti vie asiakkaitamme tänä vuonna Asahikawan lähistölle Onsen Tourille ja Anttia voi myös jututtaa uudesta upeasta Closer laskudokkarista.
 • KLO 13-14: Myokon kohdeopas Jari Valvio ja erikoisreissujen Sami Sarsama. Jari on ennen kohdeopaspestiään Myokossa ollut mukana lukemattomilla Japanin kiertoreissuilla sekä luotto-oppaanamme monissa Alppikohteissamme. Sami luotsaa tällä kaudella elämyksiä etsivää ryhmä Japanin Rishirillä.
 • KLO 14-15:  Markku Koski ja Jenna Viljala, puheenaiheina LAAX ja LAAX Open.
 • KLO 15-16: Antti Leuku ja Jan-Erik Blomberg.  Antti Leuku on ollut mukana suunnittelemassa Vapaalaskijan kevätretkeä. Blumin reissulautasella on Pyreneiden Roadtrip, USA:n kiertomatka ja Huippuvuoret.
 • KLO 16-17: Tommi Laitervo ja Hanne Mäkinen. Tommi Laitervo on tänä vuonna Myokossa toisena oppaana. Tommilla on laaja kokemus vuorilta hiihtäen ja myös vaeltaen. Alpeilla viimeiset kymmenen vuotta asunut Hanne on löytänyt myös Japanin lumet ja vaihtaa viestikapulaa Nisekoa luotsanneen Ainon kanssa.

SUNNUNTAI 4.11.

Lumiturvallisuuskurssit

Turvallisuus on matkoillamme ensiarvoisen tärkeää. Haluamme myös tarjota mahdollisuuden taitojen oppimiseen ja ylläpitämiseen, joten Elämysmatkat järjestää kursseja harrastajille liittyen lumiturvallisuuteen. Kursseja pitävät FINLAV – Suomen Lumivyörykoulutus koulutusjärjestelmän auktorisoimat oppaamme Jari Valvio ja Vesa Rouvila, Tommi Laitervo sekä vuoristo-opas Pette Halme. Järjestimme lumiturvakursseja matkoille lähteville asiakkaillemme Go Expo Winter -viikonlopun aikana Helsingissä ja itsenäisyysviikonloppuna Pyhällä. Tutustu Pyhän pakettiin ja varaa kurssi!