Olemme mukana GoExpo Winter-messuilla

Elämysmatkat mukana GoExpo Wintereillä

Talvi alkaa GoExpo Winteristä! Pysytkö sinä talvilomallasi kotimaassa vai lähdetkö kenties kokeilemaan rinteitä hieman kauempana?

Talven parhaat messutarjoukset löytyvät GoExpo Winteristä. Tarvitsit uusia varusteita, vinkkejä, ammattilaisten apua, kokemuksia toisilta talviurheilijoilta tai aivan uuden harrastuksen, kaikki löytyy saman katon alta. Nykyään laskettelun lisäksi uusia suosiota kasvattavia harrastuksia ovat talvipyöräily sekä talvijuoksu, joihin voit tutustua ja tehdä hankintoja messuilla. Perinteisiä lajeja unohtamatta, kuten hiihto, luistelu sekä jääkiekko. GoExpo Winter yhdistää kaikkea mitä voit harrastaa talvella. Liikuitpa lumella, jäällä, luonnossa tai sisällä. GoExpo Winter jatkaa perinteisten Skiexpon ja Boardexpon jalanjälkiä, mutta uudistetusti, raikkaasti ja vauhdikkaasti. GoExpo Winterin kanssa samaan aikaan järjestetään myös pelitapahtuma GameXpo sekä shoppailijan unelmatapahtuma OutletExpo.

Lue lisää GoExpo Winteristä messujen verkkosivuilta >>


Havainnekuva messuosastolta.

Löydät meidät messuosastolta 7F. Olemme mukana myös vapaalaskuosastolla.
Osastoltamme löydät edustajia Japanin Tomamusta, Nisekosta, Rusutsulta ja Hokkaidolta, sekä Sveitsistä Engadinistä ja Arosa-Lenzerhaidesta.

Messujen aukioloajat
perjantai 2.11. klo 12-20
lauantai 3.11. klo 10–19
sunnuntai 4.11. klo 10–17

Elämysmatkojen messuosasto viime vuoden GoExpo Wintereillä.

Pette Halme, Jan-Erik ”Blumi” Blomberg ja Antti Autti.

Elämysmatkojen Japanin kohteet esittelyssä.