Tokion kisaorganisaatio ja Kansainvälinen Olympiakomitea ovat päättäneet 20.3.2021, että kansainväliset kisaturistit eivät pääse Tokion olympialaisiin johtuen COVID-19 pandemiasta. (Kisajärjestäjän tiedote tästä).

Olemme olleet yhteydessä kaikkiin asiakkaisiimme suoraan. Seuraavat olympialaiset häämöttävät jo vuoden 2022 alussa. Katso alustavat paketit Pekingin talviolympialaisiin tästä.

TOKIO 2020 OLYMPIALAISET

Heinä-elokuussa 2021 koko maailman huomio keskittyy Tokioon, kun maailman huiput kamppailevat olympiamitaleista! Elämysmatkat toimii yksinoikeudella Suomen ja Irlannin olympialippujen jälleenmyyjänä.

Olemme pyytäneet ja saaneet lippuallokaatiosta lippuja niihin urheilulajeihin, joissa kunkin maan urheilijoiden odotetaan kilpailevan, tämän lisäksi myös lippuja suosituimpiin olympiaurheilulajien kisoihin sekä Tokion kisoihin lisättyjen uusien kisalajien kilpailuihin.

Tarjoamme majoituspaketteja kiinnostavimpina eri ajankohtina eri hotelleihin Tokiossa kesäolympialaisten aikana.

Pyydä meiltä tarjous tai kysy lisätietoja: tokio2020@elamysmatkat.com

Kysymyksiä ja vastauksia liittyen koronavirukseen löydät täältä >>

 

LIPPUJEN VARAUSKÄYTÄNNÖSTÄ

Kisajärjestäjän Suomeen ensimmäinen lippuallokaatio myytiin loppuun 30.7.2019. Saimme lippukauppaan täydennystä ja lippukauppa avattiin 9.12.2020 pienellä määrällä lippuja eri lajeihin.

Elämysmatkojen lippukauppa on tällä hetkellä suljettu. 

Huomioithan, että kisojen suuren suosion takia kaikkiin tapahtumiin ei ole ollut lippuja saatavilla.  Lippujen kansainvälinen kysyntä ylittää saatavuuden moninkertaisesti. Lippujen saatavuus riippuu täysin olympialaisten kisajärjestäjästä ja heidän määrittämistään lippuallokaatioista kullekin maalle.

FAQ / USEIN KYSYTYT KYSYMYKSET

 

Mitä lippuja on saatavilla? 

Kisajärjestäjä on allokoinut Suomeen laajan valikoiman lippuja eri lajeihin painottaen niitä lajeja, joissa voi odottaa suomalaisedustusta. Tällä hetkellä saatavilla olevat liput ovat nähtävillä verkkokaupassa (lippukauppa on tällä hetkellä suljettu). Olemme myös lisänneet pienen määrän lippuja myyntiin majoituspakettien yhteyteen.

Tuleeko muita kisalippuja vielä myyntiin? 

11.12.2020 mennessä kaikki Suomesta tulleet lisätilauspyynnöt tulee olla kisajärjestäjällä – tämän jälkeen lisätilauksia ei kisajärjestäjälle saa tehtyä. Kansainvälinen lipunmyynti aukeaa myöhemmin, jolloin myös suomalaisille aukeaa uusi mahdollisuus tehdä lippuvarauksia suoraa kisajärjestäjältä saatavilla oleviin lippuihin. 

Kuka on oikeutettu ostamaan majoitus/lippupaketin kauttamme?

Elämysmatkat myy Suomen ja Irlannin olympialippuja yksinoikeudella. Voimme myydä lippuja Suomen ja Irlannin ja muiden Euroopan maiden kansalaisille. 

Kuinka paljon lippuja voin ostaa kerralla?

Lippujen myyntimäärä yhdelle asiakkaalle on rajattu neljään lippuun per tapahtuma mikäli lippuvaraston saatavuus kyseisen tapahtuman osalta sen sallii. Oston yhteydessä on ilmoitettava henkilöiden nimet joille liput ostetaan. Jos seurueessasi on yli neljä henkeä, toinen yhteyshenkilö voi ostaa seuraavat neljä lippua. Jokaiselle lipulle tulee tällöinkin nimetä loppukäyttäjä.

Mistä saan kisalippuni?

Liput voi tulla noutamaan myöhemmin ilmoitettuna ajankohtana Elämysmatkojen toimistolta tai vaihtoehtoisesti kisaliput on haettavissa Elämysmatkojen henkilökunnalta Tokiossa. Tulemme tiedottamaan aiheesta erikseen noin kaksi kuukautta ennen kisojen alkua. 

Voiko joku hakea lipun puolestani?

Voit valtuuttaa toisen henkilön hakemaan lipun puolestasi, mutta huomioithan että sinun tulisi ilmoittaa siitä meille viikkoa ennen lipun hakua. Lipun hakijan täytyy esittää kuvallinen henkilötodistus (passi) ja myös kopio lipun haltijan passista lippua hakiessa.

Pystynkö tietämään etukäteen missä tulen istumaan?

Emme valitettavasti saa tietoomme tarkkoja istuinpaikkatietoja kuin vasta noin 1-2kk ennen Olympialaisia. Istumapaikat on määritelty fyysiseen lippuusi, joka saadaan lähempänä kisojen alkua. Tätä ennen ei ole mahdollista tietää tarkkaa istumapaikkaa.

En pääsekään lähtemään olympialaisiin, voinko itse jälleenmyydä kisalippuni?

Olethan yhteydessä toimistollemme, mikäli et pääse lähtemään matkaan.

**

Lippuehdot

Luethan ennen ostoa huolellisesti lippuihin liittyvät erityisehdot tämän linkin kautta.

 

Maksuehdot

Pelkkä lippuostos: Maksat kisaliput kertamaksuna varauksen yhteydessä, jonka jälkeen lippuosto on sitova ja peruutuksen tullen palautuskelvoton (otathan yhteyttä välittömästi Elämysmatkoihin mikäli et pysty käyttämään tilaamiasi lippuja).

Matkapaketti: Matkapaketti maksetaan osissa, lisää tietoa matkapakettien maksu-ja peruutusehdoista löytyy saatavilla olevien matkapakettituotteiden kohdekuvausten alta.

Huomaathan, että ennakkomaksun osuus on täysin peruutuskelvoton.

 

Matkan peruminen

Matkustajan on viipymättä ilmoitettava Elämysmatkoille matkan peruutuksesta. Matkojen erityisluonteen vuoksi Elämysmatkoilla on oikeus periä asiakkaalta perumisesta aiheutuvat todelliset kulut. Sairastapauksessa oma matkavakuutuksesi on korvausvastuussa. Ota yhteys omaan matkavakuutuksen antajaan, kirjoitamme vakuutusyhtiöön todistuksen matkan peruuntuessa sairastapausten vuoksi.

Tutustuthan Elämysmatkojen yleisiin matkaehtoihin ennen matkan varaamista täältä.

 

Vakuutukset

Suosittelemme henkilökohtaisen matkavakuutuksen ottamista matkalle, matkaehtojen mukaan mm. viime hetken peruutuksen tapahtuessa (myös sairastapaukset) peruutusturva on haettava vakuutuksesta. Päällekkäisten vakuutusten välttämiseksi kannattaa tarkistaa mm. kotivakuutuksen sisältö ennen erillisen matkavakuutuksen ottamista. Tärkeää on myös tarkistaa, että vakuutuksessa on peruutusturvaosa mahdollisten sairastumisten tai yllättävien tilanteiden varalle.

 

Viisumi ja matkadokumentit

Suomen kansalainen voi vierailla Japanissa alle 90 vuorokautta ilman viisumia. Mikäli sinulla on kaksoiskansalaisuus tai olet pidempään kuin 90 vrk Japanissa, olethan yhteydessä Japanin suurlähetystöön.

Matkustajan omalla vastuulla on tarkistaa, että tiedot on annettu passiin täsmäävästi sekä matkadokumenteissa on oikeat päivämäärät.

 

**

Tutustuthan Elämysmatkojen yleisiin matkaehtoihin ennen matkan varaamista täältä.