Tokion paralympialaiset 2020

Lähde mukaan kannustamaan Suomen paralympiajoukkuetta!

Maailman suurin urheilutapahtuma kutsuu kiehtovaan Tokioon elo-syyskuussa 2020. Paralympialaisia urheillaan kaiken kaikkiaan 22 eri lajin osalta, uusia lajeja näissä kisoissa ovat taekwondo ja sulkapallo.
 

Tokion paralympialaisten viralliset matkapaketit Elämysmatkoilta

 
Elämysmatkat vastaa Tokion Paralympialaisten lipunmyynnistä ja matkapaketeista Suomessa. Vastaamme myös Suomen paralympiajoukkueen ja yhteistyökumppaneiden matkustuksesta ja palveluista Tokiossa.
 
Julkaisemme matkapaketit tällä sivulla pian ja lähetämme ennakkotiedon myynnin alkamisesta uutiskirjeessä kaikille yhteystietonsa jättäneille.


Ennakkotietoa tarjonnasta!

 
Tarjoamme valmiita majoituspaketteja kahtena eri kiinnostavana ajankohtana Paralympialaisiin. Paketit ovat kestoltaan 5-6 päivää. Mikäli haluat viipyä Tokiossa pidempään, voit yhdistää matkapaketit tai pyytää meiltä räätälöidysti tarjouksen lisäöille matkan ajankohdan alkuun tai loppuun. Voit valita matkasi ajankohtaan haluamasti lippuja, ja teemme tilauksen kisaorganisaatiolle puolestasi.
 
Majoituspakettimme sisältävät asiakaspalvelumme paikan päällä Tokiossa sekä julkisen liikenteen lipun. Lisäpalveluna voit ostaa kauttamme lennot, lentokenttäkuljetukset sekä päiväretkiä.
 
Mikäli olet kiinnostunut pelkistä kisalipuista, tulemme myös avaamaan rajallisen määrän lippuja myyntiin lippukaupan muodossa. Huomaathan, että kaikkia kisalippuja ei ole varastossamme valmiiksi saatavilla.
 
Jos sinulla on kysyttävää paralympialaisista, voit lähettää meille sähköpostia osoitteeseen: tokyo2020@elamysgroup.com Muista mainita viestissäsi, että kyse on paralympialaisista!