Tokion paralympialaiset 2020

Lähde mukaan kannustamaan Suomen paralympiajoukkuetta!

Maailman suurin urheilutapahtuma kutsuu kiehtovaan Tokioon elo-syyskuussa 2020. Paralympialaisia urheillaan kaiken kaikkiaan 22 eri lajin osalta, uusia lajeja näissä kisoissa ovat taekwondo ja sulkapallo.
 

Tokion paralympialaisten viralliset matkapaketit nyt myynnissä!

 
Elämysmatkat vastaa Tokion Paralympialaisten lipunmyynnistä ja matkapaketeista Suomessa. Vastaamme myös Suomen paralympiajoukkueen ja yhteistyökumppaneiden matkustuksesta ja palveluista Tokiossa. Tarjoamme valmiita majoituspaketteja kahtena eri kiinnostavana ajankohtana. Paketit ovat kestoltaan 4-5 päivää, mutta mikäli haluat viipyä Tokiossa pidempään, voit yhdistää paketteja tai voimme räätälöidä toiveitasi vastaavan kokonaisuuden. Voit valita matkasi ajankohtaan haluamasi liput, ja teemme tilauksen kisaorganisaatiolle puolestasi.
 
HUOM! Lippujen tilausikkuna sulkeutuu 23.1.2020, joten tilaathan lippusi ennen sitä.
 
Kaikki pakettimme sisältävät myös asiakaspalvelumme paikan päällä Tokiossa sekä julkisen liikenteen lipun. Lisäpalveluna voit ostaa kauttamme lennot, lentokenttäkuljetukset sekä päiväretkiä.
 
Jos sinulla on kysyttävää paralympialaisista, voit lähettää meille sähköpostia osoitteeseen: tokio2020@elamysmatkat.com. Muistathan mainita viestissäsi, että kyse on paralympialaisista.