Tokion kisaorganisaatio on vahvistanut uudet päivämäärät siirtyneille kisoille. Tokion paralympialaiset siirtyvät lähes päivälleen vuodella eteenpäin ja alkavat 24.8.2021.

Kansainvälisten kisavieraiden pääsystä Tokion paralympialaisiin päätetään todennäköisesti maaliskuun aikana. Elämysmatkat odottaa kisaorganisaation virallista päätöstä ja tiedottaa sen jälkeen kaikkia olympiamatkan ostaneita asiakkaita sähköpostitse.

Kaikki matkapaketin ostaneet kuluttajat saavat matkasta suoritetut maksut takaisin mikäli kansainvälistä yleisöä ei oteta kisoihin. Maksut voi myös vaihtaa voucheriksi tai uuteen matkaan, esimerkiksi Pekingin talviolympialaisiin. Asiakkaiden ei tarvitse tehdä mitään virallisen päätöksen vahvistuttua. Elämysmatkat on kaikkiin asiakkaisiin yhteydessä.

TOKIO 2020 PARALYMPIALAISET

Maailman suurin urheilutapahtuma kutsuu kiehtovaan Tokioon elo-syyskuussa 2021. Paralympialaisia urheillaan kaiken kaikkiaan 22 eri lajin osalta, uusia lajeja näissä kisoissa ovat taekwondo ja sulkapallo.

 

Tokion paralympialaisten viralliset matkapaketit Elämysmatkoilta

Elämysmatkat vastaa Tokion Paralympialaisten lipunmyynnistä ja matkapaketeista Suomessa. Vastaamme myös Suomen paralympiajoukkueen ja yhteistyökumppaneiden matkustuksesta ja palveluista Tokiossa. Tarjoamme valmiita majoituspaketteja kahtena eri kiinnostavana ajankohtana. Paketit ovat kestoltaan 4-5 päivää, mutta mikäli haluat viipyä Tokiossa pidempään, voit yhdistää paketteja tai voimme räätälöidä toiveitasi vastaavan kokonaisuuden. Voit valita matkasi ajankohtaan haluamasi liput, ja teemme tilauksen kisaorganisaatiolle puolestasi.

Kaikki pakettimme sisältävät myös asiakaspalvelumme paikan päällä Tokiossa sekä julkisen liikenteen lipun. Lisäpalveluna voit ostaa kauttamme lennot, lentokenttäkuljetukset sekä päiväretkiä.

Jos sinulla on kysyttävää paralympialaisista, voit lähettää meille sähköpostia osoitteeseen: tokio2020@elamysmatkat.com. Muistathan mainita viestissäsi, että kyse on paralympialaisista.

Suomen Paralympiakomitean yhteistyökumppanina ja Tokion paralympialaisten ainoana virallisena lipunmyyjänä Suomessa, Elämysmatkat antaa suomalaisille faneille mahdollisuuden rakentaa omanlaisensa paralympialaispaketin Tokion kisoihin.

Pääset alkuun valitsemalla sinulle sopivan ajankohdan majoituspaketille ja etenemään varauksessa eteenpäin. Matkapakettien hintoihin ei sisälly lentoja tai kisalippuja. Voit lisätä toiveesi kisalipuista ”Varauksen lisätietoja” -kenttään tai lähettää sen meille sähköpostilla tokio2020@elamysmatkat.com.

Jos haluat pidentää matkaasi saatavilla olevista vaihtoehdoista, tarjouksen lennoista tai sinulle herää muita kysymyksiä aiheeseen liittyen, laitathan meille sähköpostia tokio2020@elamysmatkat.com

 

28.8.-2.9.2020
Majoituspaketti Remm Tokyo Kyobashi hotel
alk. 1550 €
Varaa matka täältä >>

 

2.-6.9.2020
Majoituspaketti Remm Tokyo Kyobashi hotel
alk. 1350 €
Varaa matka täältä >>

 

Rakenna oma pakettisi seuraavien vaiheiden kautta:

 • Valitse itsellesi kiinnostavimmat kisaliput (katso paralympialiput )
 • Valitse itsellesi sopiva ajankohta: Remm Tokyo Kyobashi hotelliin
  • Mikäli haluat yhdistää molemmat ajankohdat tai haluat tarjouksen lisäöistä ajankohtien alkuun tai loppuun, pyydäthän meiltä räätälöidyn tarjouksen osoitteesta tokio2020@elamysmatkat.com
 • Kun olet täyttänyt matkustajatietosi varaukseen, saat varausvahvistuksen tarkistukseen ennen maksua.
 • Varausvahvistus vaiheessa voit lisätä mahdolliset kisalipputoiveesi ”Lisätietoja varaukseen”-kohdan alta. Elämysmatkat välittää tilauksesi kisajärjestäjälle.
 • Kun olet lisännyt toiveet ja tarkistanut varaustiedot, pääset etenemään maksutapohin ja maksamaan varauksen.

Katso lippujen tiedot ja kisojen aikataulut täältä:

Lipputaulukon näet linkin takaa: Paralympialiput
Kisa-aikataulun näet linkin takaa: Paralympialaisten aikataulu

 

Pakettiin sisältyy:

 • Majoitus valitsemassasi huonetyypissä, valitsemanasi ajankohtana
 • Aamiainen hotellilla
 • Julkisen liikenteen matkakortti matkapäivien ajaksi
 • Elämysmatkojen suomea puhuvan henkilökunnan palvelut matkan aikana Tokiossa
 • Vierailumahdollisuus Suomen Metsä Pavilion -olympiatalossa Suomen suurlähetystön alueella
 • Kaikki Suomen ja Japanin palveluihin sisältyvät verot

Lisämaksusta: Kaikki kisaliput, lennot meno-paluu Helsinki – Tokio, lentokenttäkuljetukset, päiväretket

 

Tärkeitä huomioita: 

 • Mikäli haluat varata lisälippuja varastomme ulkopuolelta, olet sitoutunut lunastamaan tiedustelemasi liput
 • Paralympialippujen tilausikkuna sulkeutuu 23.1.2020 , tilaathan lippusi siis tähän mennessä!
 • On mahdollista, ettei Elämysmatkat pysty vastaamaan kaikkiin lipputarpeisiin mikäli kisajärjestäjä ei pysty allokoimaan Suomelle jonotuslistalla olevia kisalippuja. Jonotuslistan kautta tilatut liput vahvistuvat tai hylkääntyvät helmikuun loppuun mennessä.

Mitä lippuja on saatavilla? 

Tällä hetkellä saatavilla olevat liput ovat nähtävillä verkkokaupassa.

Tuleeko muita kisalippuja vielä myyntiin? 

Kansainvälisesti lippujen kysyntä ylittää lippumäärän paikoin moninkertaisesti, joten kaikkia lipputarpeita ei pystytä täyttämään. 

Mikäli sinulla on toiveita tietyistä kisatapahtumista, jotka lippukaupastamme puuttuu ja tulisi mielestäsi lisätä tarjontaan, lähetä toiveesi meille sähköpostiin (tokio2020@elamysmatkat.com), niin voimme ottaa nämä huomioon, tehdessämme lisätilauksia kisajärjestäjälle, takaamatta kuitenkaan saatavuutta.  

Ostaessasi meiltä majoituspaketin voit myös tehdä yksityisen tilauspyynnön lipuista, sinulle kohdistetusti, lähes kaikkiin muihin tapahtumiin: tällöin lisäämme pyynnön puolestasi suoraan kisajärjestäjälle, joka puolestaan vahvistaa jonotuslistan liput erikseen mikäli kyseiseen tapahtumaan vapautuu lippuja  myyntiin. 

Kuka on oikeutettu ostamaan majoitus/lippupaketin kauttamme?

Elämysmatkat myy Suomen ja Irlannin paralympialippuja yksinoikeudella. Voimme myydä lippuja Suomen ja Irlannin ja muiden Euroopan maiden kansalaisille. 

Kuinka paljon lippuja voin ostaa kerralla?

Lippujen myyntimäärä yhdelle asiakkaalle on rajattu neljään lippuun per tapahtuma mikäli lippuvaraston saatavuus kyseisen tapahtuman osalta sen sallii. Oston yhteydessä on ilmoitettava henkilöiden nimet joille liput ostetaan. Jos seurueessasi on yli neljä henkeä, toinen yhteyshenkilö voi ostaa seuraavat neljä lippua. Jokaiselle lipulle tulee tällöinkin nimetä loppukäyttäjä.

Mistä saan kisalippuni?

Liput voi tulla noutamaan myöhemmin ilmoitettuna ajankohtana (kesällä 2020) Elämysmatkojen toimistolta tai vaihtoehtoisesti kisaliput on haettavissa Elämysmatkojen henkilökunnalta Tokiossa. Tulemme tiedottamaan aiheesta erikseen 2020 kesän alussa. 

Voiko joku hakea lipun puolestani?

Voit valtuuttaa toisen henkilön hakemaan lipun puolestasi, mutta huomioithan että sinun tulisi ilmoittaa siitä meille viikkoa ennen lipun hakua. Lipun hakijan täytyy esittää kuvallinen henkilötodistus (passi) ja myös kopio lipun haltijan passista lippua hakiessa.

Pystynkö tietämään etukäteen missä tulen istumaan?

Emme valitettavasti saa tietoomme tarkkoja istuinpaikkatietoja kuin vasta alkukesästä 2020. Istumapaikat on määritelty fyysiseen lippuusi, joka saadaan vasta 2020 kesällä. Tätä ennen ei ole mahdollista tietää tarkkaa istumapaikkaa.

Eri kisa-alueisiin pääset tutustumaan tämän linkin kautta ja tarkempaan kisa-aikatauluun seuraamalla tätä linkkiä

En pääsekään lähtemään paralympialaisiin, voinko itse jälleen myydä kisalippuni?

Olethan yhteydessä toimistollemme, mikäli et pääse lähtemään matkaan.

**

Lippuehdot

Luethan ennen ostoa huolellisesti lippuihin liittyvät erityisehdot tämän linkin kautta.

 

Maksuehdot

Pelkkä lippuostos: Maksat kisaliput kertamaksuna varauksen yhteydessä, jonka jälkeen lippuosto on sitova ja peruutuksen tullen palautuskelvoton (otathan yhteyttä välittömästi Elämysmatkoihin mikäli et pysty käyttämään tilaamiasi lippuja).

Matkapaketti: Matka maksetaan kahdessa osassa. Ensimmäisen maksun osuus on 50% matkan hinnasta, ja se laskutetaan varauksen vahvistumisen yhteydessä. Loppumaksu (50% matkan hinnasta) tulee maksettavaksi huhtikuussa 2020.

Huomaathan, että ennakkomaksun osuus on täysin peruutuskelvoton.

 

Matkan peruminen

Matkustajan on viipymättä ilmoitettava Elämysmatkoille matkan peruutuksesta. Matkojen erityisluonteen vuoksi Elämysmatkoilla on oikeus periä asiakkaalta perumisesta aiheutuvat todelliset kulut. Sairastapauksessa oma matkavakuutuksesi on korvausvastuussa. Ota yhteys omaan matkavakuutuksen antajaan, kirjoitamme vakuutusyhtiöön todistuksen matkan peruuntuessa sairastapausten vuoksi.

Tutustuthan Elämysmatkojen yleisiin matkaehtoihin ennen matkan varaamista täältä.

 

Vakuutukset

Suosittelemme henkilökohtaisen matkavakuutuksen ottamista matkalle, matkaehtojen mukaan mm. viime hetken peruutuksen tapahtuessa (myös sairastapaukset) peruutusturva on haettava vakuutuksesta. Päällekkäisten vakuutusten välttämiseksi kannattaa tarkistaa mm. kotivakuutuksen sisältö ennen erillisen matkavakuutuksen ottamista. Tärkeää on myös tarkistaa, että vakuutuksessa on peruutusturvaosa.

 

Viisumi ja matkadokumentit

Suomen kansalainen voi vierailla Japanissa alle 90 vuorokautta ilman viisumia. Mikäli sinulla on kaksoiskansalaisuus tai olet pidempään kuin 90 vrk Japanissa, olethan yhteydessä Japanin suurlähetystöön.

Matkustajan omalla vastuulla on tarkistaa, että tiedot on annettu passiin täsmäävästi sekä matkadokumenteissa on oikeat päivämäärät.

 

**

Tutustuthan Elämysmatkojen yleisiin matkaehtoihin ennen matkan varaamista täältä.