Pasi Latva ottaa ohjat toimitusjohtajana kansainvälistyvässä Elämyksessä

Elämys vahvisti johtoaan vastaamaan entistä paremmin kasvun ja kansainvälistymisen haasteisiin. Elämyksen kilpailijan Event Travelin entinen toimitusjohtaja Pasi Latva aloitti Elämys Groupin uutena toimitusjohtajana heinäkuussa 2019.

On mahtavaa päästä mukaan toteuttamaan Elämyksen kasvutarinaa. Elämyksen ennakkoluuloton asenne kansainvälisen kasvun toteuttamiseen on ainutlaatuista Suomen matkailualalla. Toivottavasti myös muut suomalaiset matkailualan yritykset uskaltavat lähteä laajentumaan Suomen rajojen ulkopuolelle tämän esimerkin innoittamina ja näyttämään, että suomalainen palveluala- ja muotoilu voivat olla uusi veturi Suomen vientiteollisuudelle. Sopimus Irlannin Olympiakomitean kanssa on vasta alkua. Lähdemme toteuttamaan uudenlaista kasvustrategiaa mikä luo kasvu- ja kehitysmahdollisuuksia koko Suomen matkailualalle.

Myös yhtiön hallitusta vahvistettiin Secto Automotive Oy:n toimitusjohtajalla Ville Alasella.

”Kun saimme kiinnitettyä Suomen kovimman ammattimiehen toimitusjohtajaksi ja piinkovan kasvuyritysjohtajan hallitukseen, tämä on meille käänteentekevä kevät, Viskari sanoo.

Viskari jatkaa hallituksen puheenjohtajana sekä operatiivisesti kansainvälisistä asiakkuuksista vastaavana johtajana.

Lisätietoja:

Elämys Group
Aarni Kotilainen, 040 5929404, aarni.kotilainen@elamysgroup.com
Jussi Viskari, 040584 6425, jussi.viskari@elamysgroup.com

Elämys Group
Ville Alanen, ville.alanen@secto.fi

Elämys Group
Pasi Latva, 040 070 0328