Raviristeily 2019 on loppuunmyyty!

Classic Elitloppet Raviristeily on järjestetty Jaajo Linnonmaan ja Jannen Korven isännöimänä vuosina 2017 ja 2018. Palaute on ollut niin ylitsevuotavan positiivinen, että päätimme lähteä kolmatta kertaa!

12

Tarjolla on paljon kiitosta saanut, kaiken helpoksi tekevä, kolmen yön matkakokonaisuus, jonka hinta ei päätä huimaa, sillä reissuun pääsee alkaen 270€ / hlö. Tämä sisältää hytin lisäksi jo noin 150 euron edestä meidän hoitamia kuluja (Solvallan liput kahdelle päivälle 25.-26.5., kuljetukset ja aamiaiset) joten hinta on aidosti edullinen.

Paketin hintaan kuuluvat hytti valitsemassasi luokassa, aamiaiset kolmelle päivälle (jos et ehdi aamiaisaikaan, voit kahvitella myöhemmin ravintolassa), kuljetukset Solvallaan omilla busseilla monta kertaa päivässä ja tietysti raviliput kahdelle päivälle Elitloppetiin. Laiva toimii hotellinamme Tukholman satamassa koko reissun ajan. Joka ilta on luvassa huikeaa menoa laivalla. Janne Korven suositussa ravipaneelissa kuulet viimeisimmät tipsit ja lukuisat artistit pitävät huolen iloisesta iltamenosta.

Raviretki 2019 artistikaartiin on nyt kiinnitetty Happoradio, Assi Kela ja Teflon Brothers. Syksyn aikana julkaisemme lisää artisteja.

Lähtö on Turusta Tallink Siljan Baltic Princess laivalla pe 24.5. klo 20:15 ja paluu Turkuun ma 27.5. klo 12:00.

Risteilyn suositusikäraja on 18 v.