Raviristeily erityisperuutusehdot

Mikäli et pysty siirtämään matkaasi vuodelle 2021, voit perua Raviristeilyn 50 € peruutuskululla per hyttivaraus. Tässä tapauksessa, peruutus tulee olla tehtynä asiakkaan toimesta Elämysmatkoille viimeistään maanantaina 13.4.2020 klo 20 mennessä. Mikäli peruutusta ei ole tehty tähän aikarajaan mennessä, on Raviristeilyn yleiset peruutusehdot jälleen voimassa (peruutuskulu 50 €/hlö 60vrk ennen lähtöä saakka).

Huomaathan, että raviristeily on loppuunmyyty, ja mikäli peruutat matkasi nyt, tarjoamme vapautuneita hyttejä jonotuslistalla oleville asiakkaille ja kaikki hytit saattavat täyttyä nopeasti.

Otamme peruutukset vastaan ainoastaan rekisteröitymällä tämän linkin kautta >>

Huomaathan, että ainoastaan matkan varaajan tulee täyttää peruutuslomake. Täyttöä varten tarvitaan varausnumero sekä varaajan takaisinmaksutiedot palautettavaa osuutta varten. Takaisinmaksuprosessi suoritetaan asiakkaille maksimissaan kolmen kuukauden sisällä.

 

14.4.2020 eteenpäin siirrymme takaisin vanhoihin peruutusehtoihin, jotka pätevät Raviristeilyn siirrettyyn ajankohtaan vuodelle 2021:

• Peruutus yli 60vrk ennen matkaa: 50 € / matkustaja
• Peruutus 60-30vrk ennen matkaa: 25% matkan hinnasta
• Peruutus 29-14 vrk ennen matkaa: 75 %/hlö matkan hinnasta
• Peruutus alle 14 vrk ennen matkaa: koko matkan hinta
• Peruutus lääkärintodistuksella: 50 € / hlö (peruutus tehdään viimeistään satamassa lähtöpäivänä).
• Lääkärintodistus tulee toimittaa 2 viikon sisällä peruutuksen tekemisestä.

Muutoskulu matkan sisällön (hyttiluokka, henkilöiden vaihtaminen, ym.) muuttamisesta on 20 €.

Matkan peruminen
Matkustajan on viipymättä ilmoitettava Elämysmatkoille matkan peruutuksesta ja esteestä on tarvittaessa annettava luotettava selvitys, kuten lääkärintodistus, josta on käytävä ilmi seikka, joka estää matkustamisen. Matkojen erityisluonteen vuoksi Elämysmatkoilla on oikeus periä asiakkaalta perumisesta aiheutuvat todelliset kulut. Mikäli matkustajien määrä huoneessa tai huoneistossa muuttuu, on Elämysmatkoilla oikeus periä muutoksesta aiheutuneet lisäkulut jakamalla ne matkustajien kesken. Mikäli majoitustyypin muutos ei ole mahdollinen on Elämysmatkoilla oikeus periä paikan peruneelta siitä aiheutuvat todelliset kulut.

HUOM! Muutokset ohjelmaan pidätetään.

Elämysmatkojen yleiset matkaehdot

Tavoitat Elämysmatkojen ravitiimin sähköpostilla elitloppet@elamysmatkat.com toimistoaikoina (ma-to klo 9-17, pe klo 9-16)

Huomaathan, että Koronaviruksen vuoksi asiakaspalvelumme on ruuhkautunut. Pahoittelemme viivästynyttä vastausaikaa sähköposteissa ja normaalia pidempää jonotusaikaa puhelimessa. Laitathan mieluiten sähköpostia puhelinsoiton sijaan.