Raviristeilyn vaihtoehdot vallitsevassa tilanteessa on järjestää risteily aikataulun mukaisesti tai pyrkiä siirtämään se. Jotta risteily saataisiin järjestettyä, täytyy sen olla turvallista, siihen pitää saada viranomaisten luvat ja Solvallan vahvistus päästää yleisö Elitloppetiin. Voimme odottaa tilanteen kehittymistä ja viranomaispäätöksiä 14.4.2020 asti, jolloin viimeistään tiedotamme miten toimitaan. Pahoittelemme tilannetta.

 

RAVIRISTEILY LOPPUUNMYYTY

Legendaarinen Elitloppet-risteily häämöttää taas jo horisontissa! Lähde Jaajo Linnonmaan ja Janne Korven johdolla todistamaan kaikkien aikojen ravireissua.

Vuodesta 1952 asti järjestetty Elitloppet on yksi maailman suurimmista ravitapahtumista, joka kerää viikonlopun aikana lähes 60 000 katsojaa Tukholman Solvallaan. Vietä kolme iltaa laivalla tarjoamamme ohjelman parissa ja kaksi päivää raveissa. Raviliput ja kuljetukset Ruotsissa kuuluvat hintaan. Koko laiva on varattu Classic Elitloppet-risteilyväelle ja toimii hotellinamme aamiaisineen kaikki kolme yötä, astut siis vain kyytiin ja nautit tunnelmasta. Meriaamiaiset, laivalla tapahtuva ohjelma, raviliput sekä kuljetukset Ruotsissa kuuluvat hintaan.

Matkaohjelma tarkentuu kevään aikana raviristeilyt.fi

Matka starttaa Turusta pe 29.5.2020 noin klo 20 ja saavumme takaisin satamaan 3 päivää myöhemmin ma 1.6.2020 klo 12.

RAVIRISTEILY ON LOPPUUNMYYTY!
Kiitos kaikille varanneille! Suuren kysynnän vuoksi myös peruutuspaikkojen jonotuslista on toistaiseksi täynnä ja suljettu.

RAVIRISTEILYN AIKATAULU & OHJELMA

29.5. Lähtö Turusta

30.5. Saapuminen Tukholmaan

30-31.5. 24/7 Alus Frihamnenin satamassa, uloskäynti kannen 5 peräaulan kautta. Kulku 24/7 terminaalin kautta.

30.5. LA Elitloppet

31.5. SU Elitloppet

31.5. Lähtö Tukholmasta

1.6. Saapuminen Turkuun

Tarkat matka-ajat tarkentuvat huhtikuuhun mennessä.

Tarkempi ohjelma-aikataulu (ravipaneeli, esiintyjät) täältä >>

Risteilyn suositusikäraja on k18. Mikäli porukassa on alle 18-vuotias matkustaja niin samassa hytissä pitää olla mukana myös vähintään 24-vuotias matkustaja. Henkilöllisyys ja ikä tarkistetaan satamassa.

RAVIRISTEILYN PERUUTUSEHDOT

Raviristeilyn peruutusehdot ja muutoskulut:
• Peruutus yli 60vrk ennen matkaa: 50 € / matkustaja
• Peruutus 60-30vrk ennen matkaa: 25% matkan hinnasta
• Peruutus 29-14 vrk ennen matkaa: 75 %/hlö matkan hinnasta
• Peruutus alle 14 vrk ennen matkaa: koko matkan hinta
• Peruutus lääkärintodistuksella: 50 € (peruutus tehdään viimeistään satamassa lähtöpäivänä).
• Lääkärintodistus tulee toimittaa 2 viikon sisällä peruutuksen tekemisestä.

 

Muutoskulu matkan sisällön (hyttiluokka, henkilöiden vaihtaminen, ym.) muuttamisesta on 20 €.

 

Matkan peruminen
Matkustajan on viipymättä ilmoitettava Elämysmatkoille matkan peruutuksesta ja esteestä on tarvittaessa annettava luotettava selvitys, kuten lääkärintodistus, josta on käytävä ilmi seikka, joka estää matkustamisen. Matkojen erityisluonteen vuoksi Elämysmatkoilla on oikeus periä asiakkaalta perumisesta aiheutuvat todelliset kulut. Mikäli matkustajien määrä huoneessa tai huoneistossa muuttuu, on Elämysmatkoilla oikeus periä muutoksesta aiheutuneet lisäkulut jakamalla ne matkustajien kesken. Mikäli majoitustyypin muutos ei ole mahdollinen on Elämysmatkoilla oikeus periä paikan peruneelta siitä aiheutuvat todelliset kulut.

HUOM! Muutokset ohjelmaan pidätetään.
Elämysmatkojen yleiset matkaehdot

Tavoitat Elämysmatkojen ravi-tiimin sähköpostilla elitloppet@elamysmatkat.com tai toimistoaikoina (ma-to klo 9-17, pe klo 9-16) puhelimitse 09 622 70 940