RAVIRISTEILY LOPPUUNMYYTY

Legendaarinen Elitloppet-risteily häämöttää taas jo horisontissa! Lähde Jaajo Linnonmaan ja Janne Korven johdolla todistamaan kaikkien aikojen ravireissua.

Vuodesta 1952 asti järjestetty Elitloppet on yksi maailman suurimmista ravitapahtumista, joka kerää viikonlopun aikana lähes 60 000 katsojaa Tukholman Solvallaan. Vietä kolme iltaa laivalla tarjoamamme ohjelman parissa ja kaksi päivää raveissa. Raviliput ja kuljetukset Ruotsissa kuuluvat hintaan. Koko laiva on varattu Classic Elitloppet-risteilyväelle ja toimii hotellinamme aamiaisineen kaikki kolme yötä, astut siis vain kyytiin ja nautit tunnelmasta. Meriaamiaiset, laivalla tapahtuva ohjelma, raviliput sekä kuljetukset Ruotsissa kuuluvat hintaan.

Matkaohjelma tarkentuu kevään aikana raviristeilyt.fi

Matka starttaa Turusta pe 29.5.2020 noin klo 20 ja saavumme takaisin satamaan 3 päivää myöhemmin ma 1.6.2020 klo 12.

RAVIRISTEILY ON LOPPUUNMYYTY!
Kiitos kaikille varanneille! Suuren kysynnän vuoksi myös peruutuspaikkojen jonotuslista on toistaiseksi täynnä ja suljettu.

RAVIRISTEILYN AIKATAULU & OHJELMA

29.5. Lähtö Turusta

30.5. Saapuminen Tukholmaan

30-31.5. 24/7 Alus Frihamnenin satamassa, uloskäynti kannen 5 peräaulan kautta. Kulku 24/7 terminaalin kautta.

30.5. LA Elitloppet

31.5. SU Elitloppet

31.5. Lähtö Tukholmasta

1.6. Saapuminen Turkuun

Tarkat matka-ajat tarkentuvat huhtikuuhun mennessä.

Tarkempi ohjelma-aikataulu (ravipaneeli, esiintyjät) täältä >>

Risteilyn suositusikäraja on k18. Mikäli porukassa on alle 18-vuotias matkustaja niin samassa hytissä pitää olla mukana myös vähintään 24-vuotias matkustaja. Henkilöllisyys ja ikä tarkistetaan satamassa.