Ulkoministeriö on tiedottanut, että kaikkea matkustusta ulkomaille on toistaiseksi syytä välttää. Tällä hetkellä kaikki matkamme on peruttu kesäkuun loppuun saakka ja suurin osa matkoista heinäkuun loppuun saakka. Päivitämme tulevien matkojen tilannetta kun saamme tietoa koska matkailu on taas turvallista.

Olemme kaikkiin asiakkaisiimme aktiivisesti yhteydessä heidän omiin tuleviin matkoihin liittyen ja kerromme vaihtoehdot ja ohjeet matkojen siirtoihin ja peruutuksiin liittyen. Urheilukilpailuihin liittyvien matkojen tilannetiedot ja siirto- ja peruutusehdot löytyvät tuotesivulta.

Ota epäröimättä yhteyttä kun sinulla on kysyttävää.

 

Elämysmatkoilta räätälöidyt hiihto- ja urheilumatkat isommille ryhmille omien tarpeiden mukaan!

Räätälöimme matkoja yritysryhmille ja kaveriporukoille parhaille paikoille urheilun upeimpiin tapahtumiin ja huikeisiin laskukohteisiin. Viemme vuosittain yritysryhmiä mm. formulakisoihin, NBA- ja NHL -otteluihin, Superbowliin, jääkiekon ja jalkapallon MM-kisoihin. Meidän kauttamme Korean talviolympialaisissa 2018 vieraili n. 450 asiakasta. Vahvuutenamme urheilun ryhmäfanimatkoilla on kokonaisvaltainen suunnittelu ja matkaan liittyvät järjestelyt, sinun ja ryhmäsi tehtävä on tulla vain viihtymään ja nauttimaan tapahtumien sykähdyttävästä tunnelmasta. Ammattitaitoinen henkilökuntamme takaa sujuvat matka- ja tapahtumajärjestelyt lähes 30 vuoden kokemuksella.

Urheiluseuroille ja kouluporukoille

 

Golden Age Gym Festival lentovaraukset osallistujille >>
Tapahtuman ajankohta on siirretty ensi vuodelle 2021.

 

Eurogym 2020 Reykjavik lentovaraukset osallistujille >>
Tapahtuman ajankohta on siirretty ensi vuodelle 2021.

 

European Gym for Life Reykjavik lentovaraukset osallistujille >>
Tapahtuman ajankohta on siirretty ensi vuodelle 2021.