Salibandyn MM-kisat 2021

Miesten salibandyn MM-kisat pelataan joulukuussa 2021 Helsingissä. ​​Elämys on yhteistyössä Salibandyliiton kanssa rakentanut mahdollisuuden ainutlaatuiseen ja unohtumattomaan elämykseen yrityksesi asiakkaille ja sidosryhmille. Tarjoamme vieras- ja hospitality-ohjelman, jossa yhdistyvät maailmanluokan urheilusuoritukset suomalaisten tähtihetkiä painottaen, laadukkaat oheispalvelut sekä mahdollisuus jatkaa iltaa kulttuuri-, kulinarismi- ja viihdetarjonnan parissa esim. Mall of Triplan monipuolisissa tiloissa.

Yhdistä otteluelämykseen oman yrityksesi sisältöä seminaarin, yritysvierailuiden tai oheistapahtumien kautta. Salibandyn MM-kisat osuvat ensi vuonna parhaimpaan pikkujoulukauteen, joten tässä valmis ohjelma yrityksesi juhlakauteen. Tutustu eri pakettien sisältöön alta.

Alkusarjan pelit ja puolivälierät pelataan legendaarisella Helsingin Jäähallilla Nordiksella ja finaaliviikonloppu Hartwall Areenalla.

Suomen joukkueen alkusarjan uudet pelipäivät ovat perjantai 3.12.2021, lauantai 4.12.2021 ja sunnuntai 5.12.2021. Puolivälierä pelataan keskiviikkona 8.12.2021. Alkusarjassa Suomen joukkue kohtaa Tanskan, Ruotsin ja Latvian.

VIP-lipunmyynti finaaliviikonlopun osalta jatkuu marras-joulukuussa 2020 ja muiden otteluiden osalta myöhemmin keväällä 2021. Parhaita paikkoja ja VIP-paketteja on rajoitettu määrä, joten lipunmyynnin jatkuessa kannattaa olla yhteydessä toimistoomme sähköpostitse info@elamysmatkat.com tai puhelimitse +358 9 622 70 940 niin räätälöimme teille unohtumattoman salibandyelämyksen!