Salibandyn MM-kotikisat 2021

Miesten salibandyn MM-kisat pelataan joulukuussa 2021 Helsingissä. ​​Elämys on yhteistyössä Salibandyliiton kanssa rakentanut ainutlaatuisen ja unohtumattoman elämyksen. Tarjoamme vieras- ja hospitality-ohjelman, jossa yhdistyvät maailmanluokan urheilusuoritukset suomalaisten tähtihetkiä painottaen, laadukkaat oheispalvelut sekä mahdollisuus jatkaa iltaa kulttuuri-, kulinarismi- ja viihdetarjonnan parissa esim. Mall of Triplan monipuolisissa tiloissa.

Yhdistä otteluelämykseen oman yrityksesi sisältöä seminaarin, yritysvierailuiden tai oheistapahtumien kautta. Salibandyn MM-kisat osuvat ensi vuonna parhaimpaan pikkujoulukauteen, joten tässä valmis ohjelma yrityksesi juhlakauteen. Tutustu eri pakettien sisältöön alta.

Alkusarjan pelit ja puolivälierät pelataan legendaarisella Helsingin Jäähallilla Nordiksella ja finaaliviikonloppu Hartwall Areenalla.

Suomen joukkueen alkusarjan uudet pelipäivät ovat perjantai 3.12.2021, lauantai 4.12.2021 ja sunnuntai 5.12.2021. Alkusarjassa Suomen joukkue kohtaa Tanskan, Ruotsin ja Latvian. Puolivälierä pelataan keskiviikkona 8.12., välierät 10.12. ja pronssi- ja finaaliottelut 11.12.2021.

VIP-lipunmyynti on käynnistynyt, alkusarjan osalta otteluohjelma päivittyy kevään 2021 aikana. Parhaita VIP-paketteja on rajoitettu määrä, joten varaa nyt omasi täältä tai ota yhteyttä suoraan Jami Palsaan sähköpostitse jami.palsa@elamyslive.com tai puhelimitse 040 52 85 100 ja räätälöidään teille unohtumaton salibandyelämys kotiyleisössä joulukuussa 2021!

Aitiotiedusteluissa ja yli 10 hengen ryhmävarauksissa voit osoittaa viestisi suoraan osoitteeseen: jami.palsa@elamyslive.com

Tutustu VIP-paketteihin ja varaa omasi >>