Salibandyn MM-kotikisat 2021

Miesten salibandyn MM-kisat pelataan joulukuussa 2021 Helsingissä. ​​Elämys on yhteistyössä Salibandyliiton kanssa rakentanut ainutlaatuisen ja unohtumattoman elämyksen. Tarjoamme vieras- ja hospitality-ohjelman, jossa yhdistyvät maailmanluokan urheilusuoritukset suomalaisten tähtihetkiä painottaen, laadukkaat oheispalvelut sekä mahdollisuus jatkaa iltaa kulttuuri-, kulinarismi- ja viihdetarjonnan parissa esim. Mall of Triplan monipuolisissa tiloissa.

Yhdistä otteluelämykseen oman yrityksesi sisältöä seminaarin, yritysvierailuiden tai oheistapahtumien kautta. Salibandyn MM-kisat osuvat ensi vuonna parhaimpaan pikkujoulukauteen, joten tässä valmis ohjelma yrityksesi juhlakauteen. Tutustu eri pakettien sisältöön alta.

Alkusarjan pelit ja puolivälierät pelataan legendaarisella Helsingin Jäähallilla Nordiksella ja finaaliviikonloppu Hartwall Areenalla.

Suomen joukkueen alkusarjan uudet pelipäivät ovat perjantai 3.12.2021, lauantai 4.12.2021 ja sunnuntai 5.12.2021. Puolivälierä pelataan keskiviikkona 8.12.2021. Alkusarjassa Suomen joukkue kohtaa Tanskan, Ruotsin ja Latvian.

VIP-lipunmyynti on käynnissä finaaliviikonlopun osalta ja muiden otteluiden osalta myynti alkaa alkukeväästä 2021 otteluaikataulujen tarkennettua. Parhaita paikkoja ja VIP-paketteja on rajoitettu määrä, joten lipunmyynnin jatkuessa kannattaa olla yhteydessä toimistoomme sähköpostitse info@elamysmatkat.com tai puhelimitse 030 621 9440 niin räätälöimme teille unohtumattoman salibandyelämyksen!

Tutustu VIP-paketteihin ja varaa omasi >>