Maaliskuussa mennään taas! Radio Rock ja Rockin tuttu jengi risteilee Itämeren aalloilla ja tän risteilyn ohjelmahan on 100% rock:

Lavalle nousee raskaan powermetalin jättiläinen Beast In Black sekä rockin konkareiden muodostama Moon Shot. Lisää rock-rykmenttiä julkaistaan vielä tämän mustan vuodenajan puolella.

Risteilyn aikataulu
Länsisatama, Helsinki
La 12.3.2022 Hel-Tal klo 18.30-22.00
Su 13.3.2022 Tal-Hel klo 12.10-16.00

Maihinnousu on mahdollinen, mutta seuraamme tilannetta ja suosituksia. Aikataulu sitoumuksetta. Varustamo pidättää oikeuden muutoksiin.

Risteilyn ikäraja on 20 vuotta. Matkalla tulee olla mukana joko voimassa oleva passi tai poliisiviranomaisen myöntämä uudenmallinen kuvallinen EU-henkilökortti. Ajokortti ei kelpaa matkustusasiakirjaksi.

Pidätämme oikeuden muutoksiin.

Koska korona edelleen vaikuttaa kaikkeen tekemiseemme, seuraamme tiukasti viranomaisten määräyksiä sekä THL:n suosituksia. Kiinnitämme risteilyillä erityistä huomiota matkustajien, henkilökunnan ja artistien turvallisuuteen sekä hygienia-asioihin. Tutustu tarkempaan turvallisuusinfoon täältä.

Radio Rock -risteilyyn liittyvissä kysymyksissä voit ottaa meihin yhteyttä sähköpostitse risteilyt@elamysgroup.com ja puhelimitse 0925102097.

Radio Rock-risteily