Ahoy! ME TULEMME TAAS – Radio Suomipopin (no sanotaanko vaatimattomasti ”LEGENDAAARINEN”) risteily palaa entistä ehompana 6.-7.10.2022

Hyppää kyytiin! Takuuvarmaa Suomipopin viihdettä teille tarjoilee kanavan omat juontajat. Kyllä sä täällä haluat olla mukana <3

Ristelytrippejä nostattaa Sanni ja vauhtia kiihdyttää Portion Boys. Mukana myös suomalaisten rakkausballadien tulkitsija Ressu Redford ja huikeassa nousukiidossa oleva Olli Halonen. Saattaapa siellä vielä joku muukin löytyä!

Oheisohjelmistoa ja muuta PÖHINÄÄ julkaisemme pitkin matkaa niin somessa kuin Radio Suomipopin kanavalla.

Risteilyn aikatauluLänsisatama, HelsinkiTo 6.10.2022 Hel-Tal klo 18.30-22.00Pe 7.10.2022 Tal-Hel klo 12.10-16.00

Maihinnousu on tällä hetkellä mahdollinen, mutta seuraamme tilannetta ja suosituksia. Varustamo pidättää oikeuden muutoksiin.

Risteilyn ikäraja on 18 vuotta. Matkalla tulee olla mukana joko voimassa oleva passi tai poliisiviranomaisen myöntämä uudenmallinen kuvallinen EU-henkilökortti. Ajokortti ei kelpaa matkustusasiakirjaksi.

Koska korona edelleen vaikuttaa kaikkeen tekemiseemme, seuraamme tiukasti viranomaisten määräyksiä sekä THL:n suosituksia. Kiinnitämme risteilyillä erityistä huomiota matkustajien, henkilökunnan ja artistien turvallisuuteen sekä hygienia-asioihin. 

Vastuullisena tapahtumanjärjestäjänä noudatamme ajankohtaisia voimassa olevia viranomaismääräyksiä. Seuraamme tilannetta ja viestimme kanavissamme ja lipun ostaneille lisätietoa lähempänä tapahtumaa.

Pidätämme oikeuden muutoksiin.

Radio Suomipop -risteilyyn liittyvissä kysymyksissä voit ottaa meihin yhteyttä sähköpostitse risteilyt@elamysgroup.com ja puhelimitse 09 2510 2097.

Radio Suomipop -risteily