Itämeren homoin risteily, Thank God I'm Gay Cruise, valloittaa Itämeren ensimmäistä kertaa 5.-6.11.2022!

Itämeren homoin risteily, Thank God I’m Gay Cruise, valloittaa Itämeren ensimmäistä kertaa 5.-6.11.2022! Lähes 24 tunnin risteilyllä Turusta Tukholmaan M/S Baltic Princessillä on luvassa vuorokauden verran täyttä tykitystä, kun lavalle nousevat tajunnanräjäyttävän upea Erika Vikman, diskokuningatar Eini sekä vauhdikas bilebändi Disco Inferno. Mieletöntä viihdekattausta täydentää hersyvän hauska Divet & Jukka K. Drag Show sekä DJ Awa, joka tanssittaa discossa aina aamuseitsemään saakka. Risteilykansan viihtyvyydestä huolehtivat tietysti risteilyemäntä ja -isäntä Janina ja Hannu muun muassa dildobingon merkeissä. Tätä hyvän mielen ja upean seuran bileristeilyä et halua missata – tervetuloa mukaan juuri sellaisena kuin olet!

Risteilyn aikataulu
La 5.11.2022 Turku – Tukholma klo 19.30 Baltic Princess, saapuu Tukholmaan klo 6.10
Su 6.11.2022 Tukholma – Turku klo 07.10 Baltic Princess, saapuu Turkuun klo 19.15

Aikataulu sitoumuksetta. Varustamo pidättää oikeuden muutoksiin.

Risteilyn ikäraja on 18 vuotta.

Suomesta Ruotsiin matkustaessa Suomen kansalaisia koskee passivapaus eli Pohjoismaiden kansalaiset voivat liikkua Pohjoismaissa ilman matkustusasiakirjaa. Henkilöllisyys on tarvittaessa voitava todistaa.

Jos Pohjoismaiden kansalainen matkustaa ilman passia tai henkilökorttia on suositeltavaa, että hänellä on mukanaan jokin muu viranomaisen myöntämä asiakirja (esim. ajokortti tai muu viranomaisen myöntämä asiakirja).

Pidätämme oikeuden muutoksiin.

Risteilyyn liittyvissä kysymyksissä voit ottaa meihin yhteyttä sähköpostitse risteilyt@elamysgroup.com ja puhelimitse 0925102097.

Thank God I'm Gay -risteily