Tokion kesäolympialaiset 2020

Maailman suurin urheilutapahtuma kutsuu kiehtovaan Tokioon heinä-elokuussa 2020!

 
Olympialaisten lipunmyynnistä Suomessa ja Irlannissa vastaava Elämysmatkat on saanut Tokion olympiakisaorganisaatiolta kauan kaivattuja lisälippuja.
 
Tokion kesäolympialaisten lipunmyynti sekä Japanissa että kansainvälisesti on ylittänyt kaikki aiemmat ennätykset. Myös Suomeen allokoidut liput ovat olleet pitkään loppuunmyyty. Nyt myyntiin vapautuva lippuerä pitää sisällään nyrkkeilylippuja, jotka eivät tulleet myyntiin vielä ensimmäisessä lipunmyyntierässä, sekä pienempiä määriä lippuja useisiin eri lajeihin kisajärjestäjälle tehtyjen lisätilausten perusteella. Myyntiin vapautuu myös uusia matkapaketteja, joihin on varattu omat lippukiintiöt suosittuja lippuja.
 
Myyntiin ei vapaudu kansainvälisesti kysytyimpiä lajeja eli uintia ja voimistelua. Yleisurheilulippuja ja useita muita suosittujen lajien lippuja vapautuu myyntiin vain pieniä määriä. Elämysmatkat ennakoi että myyntiin vapautuvat liput myydään osaan lajeista loppuun nopeasti julkaisun jälkeen. Merkittäviä määriä lippuja ei oletettavasti vapaudu enää tämän jälkeen maakiintiöiden kautta myyntiin.
 
Keväällä lippuja voi ostaa myös suoraan tokyo2020.org -verkkosivujen kautta VISA-luottokortilla. Kisajärjestäjä ei ole julkaissut tarkkaa julkisen myynnin aloitusajankohtaa eikä tietoja siitä mitä lippuja tuolloin vapautuu myyntiin. Kansainvälisen kysynnän perusteella myös tuolloin liput tullaan myymään nopeasti loppuun.
 
9.12. on paras mahdollisuus varmistaa oma unohtumaton olympiamatka tai täydentää vielä puuttuvat kisaliput omasta olympiaohjelmasta.
 
Elämysmatkat vastaa yksinoikeudella olympialaisten lippujen ja matkapakettien myynnistä Suomessa. Olympiakomitean kumppanina vastaamme myös Suomen olympiajoukkueen ja yhteistyökumppaneiden matkustuksesta ja palveluista Tokiossa.
 

Majoituspaketit Tokioon

 
Majoituspaketin varaaminen on paras tapa varmistaa liput matkasi ajankohdalle osuviin lajeihin. Majoituspaketin varauksen edetessä pääset lisäämään saatavilla olevia lippuja valitsemallesi lähdölle. Huomaathan että lippukiintiöt eri lajeihin ovat pieniä ja saatavuus on voimassa toistaiseksi.
 
Tarjoamme majoituspaketteja kiinnostavimpina eri ajankohtina eri hotelleihin Tokiossa kesäolympialaisten aikana. Voit myös yhdistellä majoituspakettejamme pidemmiksi jaksoiksi saatavuuden sen salliessa – tässä tapauksessa olethan yhteydessä tokio2020@elamysmatkat.com

Yksittäiset kisaliput

 
Tämän linkin kautta pääset varaamaan yksittäisiä kisalippuja Olympialaisiin. Huomaathan, että lippuja on lisätty kauppaan rajallinen määrä ja osaan tapahtumista saattaa olla vain yksittäisiä lippuja vapaana.

04.12.2019

Tokion Olympialaisiin vapautuu lisää lippuja ja matkapaketteja 9.12.

15.08.2019

Suomen lippukiintiö Tokion olympialaisiin on loppuunmyyty​​

08.07.2019

Näin toimit jos olet kiinnostunut olympialaisten matkapaketeista ja lipuista

12.06.2019

Olympialaiset yritysasiakkaille

28.05.2019

FAQ Tokion olympialaiset