Tokion kesäolympialaiset 2020

Tokion kesäolympialaisten matkapakettien myynti on alkanut!

 
Maailman suurin urheilutapahtuma kutsuu kiehtovaan Tokioon heinä-elokuussa 2020. Elämysmatkojen matkapaketit sisältävät liput kiinnostavimpiin suomalaislajeihin sekä kaikki palvelut jotka tarvitset nauttiaksesi kauan odotetusta olympiaelämyksestä.
 
Elämysmatkat vastaa yksinoikeudella olympialaisten lippujen ja matkapakettien myynnistä Suomessa. Olympiakomitean kumppanina vastaamme myös Suomen olympiajoukkueen ja yhteistyökumppaneiden matkustuksesta ja palveluista Tokiossa. Lue lisää palveluista ja matkapaketeista yrityksille >>
 

08.07.2019

Näin toimit jos olet kiinnostunut olympialaisten matkapaketeista ja lipuista

28.05.2019

FAQ Tokion olympialaiset

15.03.2019

Tokio 2 päivässä kesällä - Löydä tekemistä ja nähtävää omalle bucket-listillesi!

12.06.2019

Olympialaiset yritysasiakkaille

15.08.2019

Suomen lippukiintiö Tokion olympialaisiin on loppuunmyyty​​

Tutustu majoituspaketteihin!

 
Tarjoamme majoituspaketteja eri ajankohtina kuuteen eri hotelliin Tokiossa kesäolympialaisten aikana. Voit myös yhdistellä majoituspakettejamme pidemmiksi jaksoiksi saatavuuden sen salliessa. Majoituspaketit eivät sisällä valmiiksi kisalippuja, vaan voit lisätä matkasi ajankohtaan sopivia lippuja lippulistalta. Mikäli emme saa vahvistettua haluamaasi lippua varastostamme, voimme halutessasi tehdä erillisen tilauksen kisajärjestäjälle, jolloin lisäliput vahvistuvat myöhemmin mikäli kisajärjestäjä pystyy kyseisiä lippuja tarjoamaan. Huomaathan, että koska lipputilaus pitää ensin tarkistaa, varaus ei vahvistu välittömästi.
 
Majoituspaketin varaaminen on paras tapa varmistaa liput matkasi ajankohdalle osuviin lajeihin. Kisalippujen lisäksi, lisäpalveluina voit liittää paketteihin esimerkiksi lennot ja päiväretkiä.
 
Jos sinulla on kysyttävää olympialaisista, voit lähettää meille sähköpostia osoitteeseen: tokio2020@elamysmatkat.com

Yksittäiset kisaliput

 
Suomeen allokoidun ensimmäisen erän kisaliput ovat myyty loppuu 30.7.2019. Täydennämme lippukauppaa sitä mukaa kun lippuja saadaan vahvistumaan kisajärjestäjän jonotuslistalta. Mikäli haluat kuulla lisäyksistä ja Tokion olympialippuihin liittyvistä uutisista, voit liittyä sähköpostilistallemme – toimitathan tässä tapauksessa meille sähköpostitse myös mahdolliset lipputoiveesi osoitteeseen tokyo2020@elamysgroup.com, näin saamme sinut lisättyä samalla uutiskirjelistalle.
 
Elämysmatkat myy majoitus- ja matkapakettien lisäksi lippuja yksittäisiin tapahtumiin. Lipunmyynti avattiin 15.7. Kisajärjestäjä allokoi lisää lippuja Suomeen Elämysmatkojen tekemien lisätilausten mukaan. Liput lisätään verkkokauppaan kaikille samaan aikaan ostettavaksi ja saatavilla olevat lajit ja lippukategoriat päivittyvät reaaliaikaisesti. Liput maksetaan ostoksen yhteydessä. Maksutapoina ovat yleisimmät luottokortit (VISA, Mastercard, Amex) sekä nettipankki.