TILAA ELÄMYSMATKOJEN UUTISKIRJE JA OSALLISTUT KAHDEN HENGEN BARCELONAN F1-MATKAN ARVONTAAN!

TILAA ELÄMYSMATKOJEN UUTISKIRJE JA OSALLISTUT KAHDEN HENGEN BARCELONAN F1-MATKAN  ARVONTAAN!

Arvomme kaikkien uusien uutiskirjeen tilaajien kesken kahden hengen F1-matkapaketin Barcelonaan 2.6.2023 - 5.6.2023. Palkinnon arvo on 1 920 €.

Jos et näe uutiskirjeen tilauslomaketta paina tästä >>

Arvonnan säännöt:

  1. Arvonnan järjestäjä: Elämys Sport Oy, Hämeentie 31, 00500 Helsinki, Y-tunnus: 3112600-1, asiakaspalvelu: 09 2510 2030, myynti@elamyssport.com
  2. Arvontaan osallistuminen: Arvontaan osallistutaan tilaamalla Elämysmatkojen sähköinen uutiskirje omaan, toimivaan sähköpostiosoitteeseen. Arvontaan lasketaan mukaan Suomessa asuvat yksityishenkilöt, pois lukien arvonnan järjestäjän henkilökuntaan kuuluvat henkilöt.
  3. Kampanja-aika: 18.-28.11.2022
  4. Palkinnon arvonta-aika ja voittajalle ilmoittaminen: Palkinnon arvonta suoritetaan 29.11. kaikkien uusien uutiskirjeen tilanneiden joukosta. Voittajalle ilmoitetaan voitosta henkilökohtaisesti järjestäjän toimesta hänen antamaansa sähköpostiosoitteeseen. Järjestäjä sopii voittajan kanssa palkinnon järjestelyistä. Ellei voittajaa tavoiteta viiden arkipäivän sisällä ilmoittamisesta, järjestäjällä on oikeus arpoa uusi voittaja.
  5. Palkinto ja palkinnon toimittaminen: Palkintona kahden hengen F1-matkapaketti Barcelonaan 2.-5.6.2023. Palkinnon arvo on 1 920 €. Lue matkan sisällöstä tarkemmin täältä >>
  6. Palkintoon liittyvät rajoitteet ja voittajan vastuu: Palkinnot ovat henkilökohtaisia, eikä niitä voi siirtää. Palkintoa ei vaihdeta rahaksi.
  7. Järjestäjän vastuu: Järjestäjän vastuu osanottajia kohtaan ei ylitä näissä säännöissä mainittujen palkintojen arvoa tai määrää. Järjestäjä vastaa arpajaisverosta.
  8. Arvonnan säännöt ja niiden noudattaminen: Osallistumalla arvontaan osanottajat sitoutuvat noudattamaan näitä sääntöjä ja järjestäjän päätöksiä. Arvonnan järjestäjä pidättää oikeuden poistaa sääntöjen vastainen arvontaan osallistuminen ilman erillistä selitystä. Sääntöjen soveltamiseen ja tulkintaan liittyvät mahdolliset epäselvyydet ratkaisee arvonnan järjestäjä.
  9. Suoramarkkinointi: Käsittelemme ja hyödynnämme sekä anonymisoitua tietoa että henkilötietoja markkinointitarkoituksiin ja markkinointikohderyhmien muodostamiseksi voimassaolevan lain sallimissa rajoissa. Lisäksi voimme käsitellä henkilötietojasi kohdistaaksemme markkinointimme juuri kutakin asiakasta kiinnostaviin tuotteisiin ja palveluihin. Markkinointia voidaan kohdistaa myös sosiaalisen median kanavillamme. Voimme käyttää henkilötietojasi lain sallimissa rajoissa omien tuotteiden ja palveluiden markkinointiin kuten suoramarkkinointiin, markkinatutkimuksiin sekä asiakastyytyväisyyskyselyihin.