Varusteet osaksi onnistunutta elämystä! – Helly Hansen ja Elämys Group yhteistyöhön

Teknisistä ammattilaisille ja huippu-urheilijoille suunnitelluista ulkoilu- ja urheiluvaatteistaan tunnettu Helly Hansen sekä elämyksellisiä matkoja ja tapahtumia järjestävä Elämys Group tarjoavat jatkossa aiempaa kokonaisvaltaisempaa palvelua. Elämys Groupin matkoille ja yritystapahtumiin osallistuvien tarpeet huomioidaan jatkossa myös vaatteiden ja varusteiden osalta, jolloin asiakas saa yhdeltä luukulta tarvitsemansa elementit onnistuneeseen kokemukseen.

Helly Hansenin tuotteet ovat ammattilaisten kehittämiä ja huippu-urheilijoiden testaamia lumella, vuorilla ja merillä – siellä, minne Elämysmatkat usein suuntaavat. Useiden kansainvälisten joukkueiden kuten Suomen Alppimaajoukkueen pääyhteistyökumppani Helly Hansen yhdistetään ammattilaisiin ja ääriolosuhteisiin, missä vaatteilta ja varusteilta vaaditaan pettämätöntä suorituskykyä. Tähän laatulupaukseen ja mielikuvaan Elämysmatkatkin haluaa liittyä.

– Elämys on kasvanut pienestä matkatoimistosta nykyaikaiseksi yhden pysäkin kokemustoimistoksi, joka palvelee laajasti kuluttajia ja yritysasiakkaita. Yhdessä Helly Hansenin kanssa voimme kehittää palveluitamme entisestään. Helly Hansenin brändin kansainvälinen tunnettuus ja laadukkuus, ketterä toimitusprosessi sekä intohimo ulkoiluun tekevät heistä täydellisen kumppanin meille, Elämys Groupin toimitusjohtaja Pasi Latva summaa.

Kaikki irti oikeilla varusteilla 

Kun varusteet ovat kunnossa, reissussa voi keskittyä olennaiseen. Elämysmatkoilla on laaja tarjonta aktiivimatkoja kuten hiihto-, kiipeily ja vaellusmatkoja sekä yritystapahtumia ja ryhmämatkoja. Elämysmatkojen asiakkailla on yhteistyön myötä jatkossa mahdollisuus hankkia omaan matkaan parhaiten sopivat varusteet vaivattomasti. Myös Elämysmatkojen oppaat ja matkanjohtajat saavat yhteistyön myötä käyttöönsä jokaisen matkan olosuhteisiin parhaiten sopivat vaatteet ja varusteet.

– Oman panoksensa Helly Hansenin tuotekehitykseen ovat antaneet esimerkiksi vaativan Volvo Ocean Racen kilpailijat, vuoristopelastajat ja arktisten alueiden tutkijat. Haluamme mahdollistaa elämyksiä ja seikkailuita myös aktiiviharrastajille, ja juuri tämän vuoksi yhteistyö Elämysmatkojen kanssa on meille luontainen. Vastaavia kumppanuuksia olemme solmineet myös muissa maissa. Vaatetamme esimerkiksi legendaarisen Hurtigruten-reitin asiakkaita, mistä olemme saaneet paljon hyvää palautetta, kertoo Lars Bolin, Helly Hansen Nordic marketing manager.

Lisätietoja 

Helly Hansen, Nordic marketing manager Lars Bolin, lars.bolin@hellyhansen.com / +46-733676800

Elämys Group, toimitusjohtaja Pasi Latva, pasi.latva@elamysgroup.com / +359 40 0700328

Helly Hansen lyhyesti 

Vuonna 1877 perustettu Helly Hansen on tunnettu taidostaan yhdistää tekniset ominaisuudet ja ulkonäkö tuotteiksi, jotka vastaavat olosuhteiden haasteisiin eri puolilla maapalloa vuonojen rinteiltä merille. He jatkavat kehitystyötään, jonka ansiosta ammattilaiset voivat sekä säilyä hengissä että tuntea elävänsä täysillä!

Helly Hansen on maailmanlaajuinen markkinajohtaja purjehdusvaatteissa ja heidän lasketteluvaatteitaan käyttää yli 55 000 ammattilaista yli 200 hiihtokeskuksessa. Lisäksi Helly Hansen tekee yhteistyötä vuoristo-oppaiden kanssa ja vaatettaa hiihtolajien maajoukkueita ja olympiatason urheilijoita. Helly Hansenin vaatteita ja kenkiä myydään yli 40 maassa. Helly Hansen on myös Suomen alppimaajoukkueen virallinen vaatettaja kaudella 2017–2021. www.hellyhansen.com

Elämys Group lyhyesti 

Elämys Group on suomalainen johdon omistama täyden palvelun matkatoimisto ja matkanjärjestäjä. Elämys suunnittelee ja toteuttaa unohtumattomia elämyksiä ja saumattomia matkustuksen palveluita kaikkialla maailmassa kuluttaja- ja yritysasiakkaille Elämysmatkat– ja Elämys Group -brändeillä. Elämyksen tärkeimpiä kumppaneita ovat Suomen ja Irlannin olympiakomiteat ja eri lajien kattojärjestöt. Elämys vastaa ylpeänä muun muassa Huuhkajien ja Susijengin pelaajien ja fanien matkustuksen palveluista. Elämysmatkat on myös Suomen kokenein laskettelumatkanjärjestäjä yli 30 vuoden kokemuksella maailman vuorilta viideltä eri mantereelta. www.elamysmatkat.com