Tulemme järjestämään matkoja Valioliigan huippupeleihin jälleen kun tilanne sen sallii. Ota epäröimättä yhteyttä kun sinulla on kysyttävää.

Valioliiga

Maailman seuratuin futisliiga tarjoaa unohtumattomia elämyksiä kaikille jalkapallon ystäville sekä mahdollisuuden nähdä maailman parhaita pelaajia viheriöllä. Valioliigan mestaruuskamppailusta on tänä vuonna tulossa todella tiukka, joten kauden jokaisessa ottelussa on isot panokset pelissä. Elämysmatkojen ottelupakettiin kuuluu aina joko yhden tai kahden yön majoitus sekä otteluliput. Lisämaksusta saat kauttamme myös lennot, lisäyöt hotellissa sekä hospitality-lippupaketit.

Varaa oma räätälöity matkapakettisi tai kysy lisätietoa meiltä:
030 621 9440 tai sports@elamysmatkat.com.

Valioliiga-otteluun valmistautuminen

Valioliigakausi on ylittänyt puolivälin ja kausi 2019-2020 lähenee loppuhuipennustaan. Liverpool marssii ennätystahtia kohti Valioliigan mestaruutta, top 4 -kärkitaistelu käy todella tiukkana useamman joukkueen välillä ja tasoerot Liverpoolin alapuolella ovat selvästi kaventuneet. Valioliigan suurseurat joutuvat laittamaan parastaan joka viikonloppu voittojen eteen ja niin Arsenal, Manchester United, Chelsea, Tottenham kuin myös Manchester City ovat vuorollaan kyntäneet pienempiä vastaan. Teemu Pukin Norwich on hienon alkukauden jälkeen valahtanut pudotusuhan alle ja joukkueen pitäisi alkaa ottamaan voittoja hyvin pian, välttääkseen putoamisen. Pukkikin on kadottanut parhaan maalijyvänsä, mutta toivotaan että kevään aikana se vielä löytyisi etenkin EM-kisojen lähestyessä!

Elämysmatkat tarjoaa matkapaketteja top 6 -joukkueiden kotipeleihin ja myös tiettyjen ”pienempien” joukkueiden kotiotteluihin. Matkapaketit sisältävät aina virallisen ottelulipun, meidän matkalla ei tarvitse pelätä, että jää matsi näkemättä!

Niin uuden, kuin kokeeneemmankin Valioliigakävijän on hyvä tietää muutamia asioita ennen matkan varaamista. Ottelusiirrot voivat aiheuttaa monille harmaita hiuksia ja lisäkuluja, jos siirtymismahdollisuutta ei olla otettu huomioon matkoja ostaessa. Valioliiga on julkaissut otteluohjelman koko kaudelle. Ottelut on sijoiteltu omille viikonlopuilleen ja jokainen ottelu on merkattu pelattavaksi lauantaisin klo 15:00 (paikallista aikaa). Otteluiden tarkat pelipäivät selviävät vasta, kun tv-lähetysten ottelut päätetään noin 2 kuukautta ennen pelipäivää. Ottelut voivat siis siirtyä viikonlopun sisällä perjantai- ja maanantai-illan välillä. Tällä hetkellä televisiointiajat on julkaistu lokakuun loppuun saakka.

Televisiointiaikojen arvioidut julkaisemispäivät

Maaliskuu                            24.1.
Huhtikuu                              21.2.
Toukokuu                             3.4.

Otteluiden siirtoihin vaikuttaa televisiointiaikojen lisäksi myös Euroopan ja Englannin Cupin kilpailut. Keväällä pelataan kaksi FA Cupin kierrosta, jotka ovat päällekkäin Valioliigakierrosten kanssa. Kierrokset pelataan 21.-22.3. ja 18.-19.4., jolloin FA Cupissa mukana olevien joukkueiden Valioliigapelit siirretään myöhemmälle ajalle pelattavaksi. Toinen Englannin Cupin kilpailu Carling Cup-finaali pelataan 1.3. ja finaalissa pelaavien joukkueiden Valioliigapelit siirtyvät tältä viikonlopulta.

Eurooppa-liigaa pelaavien Manchester Unitedin, Arsenalin ja Wolverhamptonin ottelut ovat erityisen ”siirtouhan” alla. Eurooppa-liigan kierrosten jälkeen pelattavat pelit pelataan todennäköisesti sunnuntaisin tai maanantai-iltaisin.

Kuinka siis välttyä varaamasta matkaa lentoineen väärille päiville, joita mahdollisesti joudutaan muuttamaan ottelun siirtyessä? Elämysmatkat myy kahden yön majoitus+ottelulippu -matkapaketteja, joissa majoituspäivä voidaan muuttaa ottelun siirtotilanteissa. Matkapaketteihin tarjotaan pyynnöstä lennot vasta, kun tarkka ottelupäivä on selvinnyt. Nämä ovat siis ns. riskittömiä paketteja, joista ei koidu lisäkuluja ottelun siirtyessä. Jos kuitenkin haluat varata matkapaketin lentoineen etukäteen, suosittelemme varaamaan lennot muutoskelpoisina tai varamaan matkapäivät tarpeeksi pitkälle ajalle. Täysin riskitön Valioliiga-viikonloppu on perjantaista tiistaihin. Elämysmatkat auttaa mielellään aina, jos pelipäivien kanssa herää kysymyksiä.

Toinen tärkeä huomioitava asia Valioliiga-matkoilla on se, että Elämysmatkojen otteluliput ovat aina kotijoukkueen katsomosta. Tämä tarkoittaa sitä, että vierasvärien ja vierasjoukkueen kannattaminen on ehdottomasti kiellettyä. Vierasvärit voivat johtaa katsomosta poistamiseen ilman korvausta lipusta.

Valioliigamatkan varaaminen step by step

  • Katso, milloin suosikkijoukkueesi pelaa sinua kiinnostavan pelin
  • Ota yhteyttä Elämysmatkoihin sähköpostitse sports@elamysmatkat.com tai puhelimitse 040 550 1930 ja kysy tarjousta haluamastasi ottelupaketista
  • Elämysmatkat tarjoaa sinulle lennot pelipäivän ratkettua
  • Elämysmatkat toimittaa sinulle sähköpostissa matkadokumentit noin viikko ennen matkaa. Otteluliput ovat suurimmaksi osaksi E-lippuja, jotka lähetetään sähköpostilla. Tietyt joukkueet käyttävät paperisia lippuja, jotka toimitetaan hotellille tai noudetaan stadionilta.
  • Valmistaudu unohtumattomaan reissuun ja lähde Englantiin katsomaan maailman viihdyttävintä jalkapalloa!

Muista varmistaa ennen matkaa passin voimassaolo sekä matkavakuutus.

Elämysmatkojen ottelupakettiin kuuluu aina joko yhden tai kahden yön majoitus sekä otteluliput. Lisämaksusta saat kauttamme myös lennot, lisäyöt hotellissa sekä hospitality-lippupaketit.

Lisätietoja saat toimistoltamme: 040 550 1930 tai sports@elamysmatkat.com.